Tuesday 29 March 2011

B-Shopping



How would it have been in Berlin, when I wouldn´t visit all the known shops, second-hand and vintage shops? Of course, it would be FAIL. Therefore, I began my "shopping mission" in the early morning and finished it up late at night. I visited a 4-storey second-hand Humana, a couple of small vintage shop and a few other second-hands. I was seduced by the smell! In each of those shops it smelt so beautiful. They were very tiny, which meant that there prevailed a nice atmosphere. Here and there had minor problems with the movement in them, but each problem can be solved. :)


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čo by to bol za Berlín, ak by som nenavštívila všetky známe obchody, sekáče a vintage shopy? Samozrejme, bol by na nič. Preto som svoju "nákupnú misiu" začala v skorých ranných hodinách a ukončila ju až v neskorých nočných hodinách. Navštívila som 4-poschodový second-hand Humana, pár menších vintage shopov a niekoľko ďalších second-handov. Očarila ma ich vôňa! V každom z tých sekáčov to tak parádne voňalo. Boli veľmi maličké, čo spôsobilo, že tam vládla príjemná atmosféra. Sem-tam som v nich mala menšie problémy s pohybom, no každý problém sa dá voľako vyriešiť. :)

Humana. Mala 4 poschodia a nespočetné množstvo "handier". Strávila som tam viac ako hodinu a aj tak som nestihla prezrieť všetko. A neodišla som naprázdno.
Dáky neznámy sekáč. Vyhral "súťaž" o najkrajšie voňajúci obchod. Bolo v ňom veľmi veľa topánok a videla som tam tie najoriginálnejšie opasky, aké moje oko spatrilo. Bohužiaľ, boli pridrahé. :(
Made in Berlin. Zanechal vo mne silný dojem. Skutočne neviem, či sa dá nazvať sekáčom. Nemám potuchy, akým slovom by som ho mala definovať. No bol perfektný. Hoc mal trošičku drahšie veci, všetky boli rozdelené podľa typu, farby a veľkosti. Hotový raj! ( Chcela som si kúpiť ružový overal. No mal dierky. Dve. :// A mali aj také tie superské legíny-cyklistické nohavice ako mám ja. Dokonca ich mali vo všetkých farbách! Ja hlúpa som si ich nekúpila. Hanba mi. )






Love, peace and fashion Ivanka

Jeans: Unknown, Blouse: Second-hand (Miss Selfridge), Shoes: Baťa, Bag: Marie Claire, Scarf: Second-hand, Sunglasses: Tally Weijl

16 comments:

  1. You look amazing! Your blog is awsome and soooo inspiring! Following! Follow back? <3

    ReplyDelete
  2. taky jsem dnes měla široké kalhoty, sluší ti to!

    ReplyDelete
  3. v Berline jsem jeste nebyla, ale na nakupovani bych urcite spis zvolila Londyn<3

    ReplyDelete
  4. ale si si to riadne užila čo ?

    ReplyDelete
  5. pekné fotky, tie kvetinové šaty, ach! :)

    ReplyDelete
  6. Berlín? Aj ja chcem! Vyzeráš super! a potom nám ukáž tie úlovky!

    ReplyDelete
  7. loove the pants on the top!!xx

    www.zscloset.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ááááá!-poschodový sekáč?? chcem! :D

    a voňavý? tak to je luxus, u nás by sa niečo také nenašlo :D

    chcem vidieť úlovky! :) tak šup-šup s nimi!

    ReplyDelete
  9. ty květované šaty jsou náááádherné!

    ReplyDelete
  10. toto si nemala písať...teraz budem snívať o sekáčoch :-( :D

    ReplyDelete
  11. super rifle na prvej fotke :) a sekáče zavidim :D

    ReplyDelete
  12. darling? nepoznáš adresy tých sekáčov? najmä Made in Berlin!

    ReplyDelete
  13. Ivanka ty si tak hodná...moc ďakujem cmuk

    ReplyDelete