Friday 19 March 2010




Dress:Primark, Headband:H&M ,Glasses: New Yorker  
K môjmu "outfitu": Nič komplikované, len jednoduchosť, sivá a čierna. V zime mi tieto farby vyhovujú. Prichádza jar. Tešim sa. Konečne budem môcť chodiť športovať. *-* 
Po prvom dni čítaní "My deti zo stanice ZOO" som v trištvrtine knihy. Aj napriek tomu, že ju v tomto momente nemám dočítanú celú, musím povedať, že všetci, ktorí ju nečítali, by s tým mali čo najskôr začať. Áno, je to odstrašujúca kniha (samozrejme jej cieľom bolo vybudovať odpor k drogám a prostitúcii, ukázať človeku, aká ja skutočná realita, neraz sa mi pri jej čítaní dvíhal žalúdok, či už z ľútosti alebo strachu),ale človek v nej môže vidieť, ako hlboko sa dá klesnúť. Problémy niektorých ľudí ako sú napríklad zlé známky, či aktuálna "nemámchlapcovosť" sú oproti problémom v knihe úplne banálne. Nechcem tu vypisovať o čom kniha je, pretože by sa to tu ani nezmestilo, ale jedno napíšem určite: Nie je nič horšie ako to „sv****vo“.  
V škole to bolo na umretie, pretože sa mi sústavne chcelo spať-to kvôli tej knihe. *-*Na slovine som čítala sloh, a poviem vám, bolo to vtipné. Konečne som ju dostala do situácie, ked musela nad svojou "odpovedou" dlhšie rozmýšlať.  

Dopíšem zajtra aj v angličtine a nemčine. Zatiaľ bye...

Ikin´

3 comments:

  1. úúplne nádherné šaty :)

    ReplyDelete
  2. športovať somnou dúfam:) k šatám sa pridávam :)

    ReplyDelete
  3. ľubim ťa Ikin´ :-* Gabs

    ReplyDelete