Monday 3 May 2010

SLL.

Nik nemá také "šťastie" ako ja. Ležím v posteli, pozerám do notebook-u a moje črevá a žalúdok si robia, čo sa im zachce. Pomaly,ale iste mi to začína vadiť, pretože ak sa mi do večera nepolepší, tak nebudem môcť ísťzajtra do školy! Nie že by mi to vadilo, ale vadí. Nechcem vymeškávať, pretože som príliš lenivá  na to, aby som si to dodatočne doberala.:-) A okrem toho v telke nič nejde, ja chodím sem-tam po blogoch a ich zoznam sa mi čím ďalej, tým viac míňa.

Btw.: Akurát ide na Diseny Channel Wizard of Waverly Place...:-)))
A prosím, neviete mi niekto poradiť ako sa zaregistrujem na Lookbook-u?


No one is so "lucky" as me. I am laying in bed, watching the notebook, and my intestines and stomach are doing what they want. Slowly but surely I begin to interfere, because if I nepolepší the evening, so I can not go to school! :-) And there´s nothing on TV and I am searching some blogs.
Btw.: Please, can anyone advise me how to sign-in Lookbook? 


Love,peace and fashion Ikin´

4 comments:

  1. ahoj ivi, na lookbook-u je to myslim tak, ze im musis poslat nejake fotky tvojho outfit-u a adresu na tvoj blog a oni zhodnotia, ci sa k nim hodis alebo nie... =)
    skore uzdravenie =)
    ivy

    ReplyDelete
  2. vybornej blog!

    http://dannyrosefashionblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. krásný brýle! Na lookbook potřebuješ "doporučení"- registrační kód, který ti může kdokoli z členů lookbooku vygenerovat. Takže jestli chceš, pošlu ti kód, kdyžtak napiš komment ke mně na blog ;)

    http://crazypigsideas.blogspot.com

    ReplyDelete