Sunday 2 May 2010

"They have magic cards"



"Confessions of a Shopaholic" Som očarená. Po dlhom čase som sa k tomuto úžasnému filmu konečne dostala. A kto uhádne, čo som zistila? Samozrejme, ja, Ivana Petrušová, som neodvrátiteľne a skutočne "Shopaholic". Myslím, že je to viac ako smutné, pretože v budúcnosti mi to môže spôsobiť nemalé problémy. Ale keď tie veci, topánky a všetko okolo toho, je také krásne. No v mojom prípade, našťastie nejde o veľký problém, keďže to ešte neprerástlo do veľkých rozmerov a dokážem si tento problém ustrážiť.*-*  Mám šťastie, že mám šetrnú povahu a nenakupujem v drahých obchodoch. V mojom prípade najradšej zájdem do "sekáču" alebo H&M, kde sú ceny viac, ako super. No vyhráva stále "sekáč". Neverili by ste, aké úžasné veci sa tam dajú nájsť. Ak budete niekedy chcieť, tak vás tam s radosťou zoberiem. :-) A ešte k tomu filmu: Je úplne senzačný, Rebeka je veľmi krásna a najviac sa mi na nej páčia jej vlasy (a samozrejme jej šatník, ale to netreba spomínať, pretože si to každý z vás určite domyslí).
Obľúbila som si odtiaľ jednu vetu, ktorá je viac ako výstižná: "Muž vás nikdy nebude milovat jako obchodní dům. Nemůžete ho do 7 dní vrátit, protože se vám nehodí " 

A čo vy? Máte tiež nejakú posadnutosť, či inú "úchylku"?

 
“Confessions of a shopaholic”, I am impressed. After a long time I finally found this amazing film. And who guess what I found? Of course, Ivana Petrušová - me, I am really incontrovertible "shopaholic". I think it's more than sad, because in the future this may cause considerable problems. But when those clothes and shoes are so beautiful. But in my case, fortunately not a big problem, because it dind´t turn into a big problem and I can save this problem.*-* I'm lucky that I have a gentle nature and I don’t do the shopping in the expensive shops. In my case, most likely I go to the second-hand or H & M, where prices are more than cool. But still wins second-hand. I can’t believe what amazing things can be found there. If you ever want, I can take you with me. :-)) And yet this film: It is absolutely sensational, Rebecca is very beautiful and most of it I like her hair (and of course her wardrobe, but it should not say, because each of you certainly imagine it). 

I really love one sentence there, which is more appropriate: "Man will never love you like a department store. You can not him to 7 days  return, because he will not fit"

 

And what about you? Do you also have an obsession or another "defect"?
 
Love, peace and fashion Ikin´

5 comments:

  1. i love that movie! im no where as bad as her, but i love to shop!

    ReplyDelete
  2. Love this movie!:D

    http://allthingsmarie.blogspot.com/
    BEAUTY. FASHION. DESIGN.
    ...and everything girly under the sun!

    ReplyDelete
  3. Aaaano, vezmi aj mna do toho "sekáča"... tie veci, ktoré odtial máš su viac ako uužasné... AJ JA CHCÉM! :)) :-*

    ReplyDelete
  4. S radosťou...stačí mi "brnknúť".....:)

    ReplyDelete
  5. Mám 3 závislosti :) nakupovanie, čokoláda, zumba :)))

    ReplyDelete