Wednesday 20 October 2010

I'll Always Remember You

The fashion world bloggers  are for me very good source of inspiration and information from the world of fashion, because most of them occur at the most famous fashion week and through their blogs, I can see how it looks and runs there. They are very talented and have a rich imagination, because looking at their creative models often retain the breath.   
Btw. I love the quality of my photos :DD

Btw. No. 2: This skirt you already have seen, I know. But I love it so!
 


Čo sa týka svetových módnych blogeriek, sú pre mňa veľmi dobrou inšpiráciou a zdrojom informácii zo sveta módy, pretože väčšina z nich sa vyskytuje na najznámejších fashion weekoch a prostredníctvom ich blogov mám možnosť vidieť, ako to tam vyzerá a prebieha. Tie najúspešnejšie sú podľa mňa veľmi talentované a majú bohatú fantáziu, pretože pri pohľade na ich kreatívne modely často krát zadržiavam dych.  
Btw.: Milujem kvalitu mojich fotiek :DD  
Btw. číslo 2: Tú sukňu ste už videli, viem. Ale ja ju tak milujem!  
Btw. číslo 3: V piatok ideme vystupovať (tancovať, spievať) na festival potápačských filmov v Pribyline, tak potom sledujte Joj-ku a Markízu, možno budem v telke a budete mať možnosť "naživo" vidieť, ako hrozne vyzerám.  






 
Skirt: H&M, Vest: Second-hand (Street one), T-shirt: Second-hand (H&M),  







Love,peace and fashion Ivanka

7 comments:

  1. nečudujem sa, že sa ti tá sukňa tak strašne páči, je nádherná :)

    ReplyDelete
  2. v pribyline ? tam som akurat dnes bola so skolou :D

    ReplyDelete
  3. souhlasim, ze k bloggerskemu povolani je treba talent...neni to jen tak, nektere slecny jsou opravdu obdivuhodne! jinak hezka kombinace sukne a dzinove vesticky ;)

    ReplyDelete
  4. Can't blame you for loving the skirt, it's cute.:D

    Loving the boots!:D


    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com

    ReplyDelete