Monday 23 May 2011

Love Hurts



Do not try to be someone else. Just be yourself. <3


 
Úplne obyčajný deň. Prídete z práce, zo školy a chcete si dopriať chvíľku oddychu. Jediné, čo vám k tomu oddychu dopomôže, je váš obľúbený časopis. A tak si ho vezmete do ruky, dáte si k nemu šálku kávy, či čaju a začnete listovať. Rubriky, ktoré vás v tej chvíli nezaujímajú, preskočíte, pretože sa chcete čo najrýchlejšie dostať k rubrike, na ktorú ste čakali už mesiac- móda. Horúce módne trendy. A ako módny "fajnšmeker" nevynecháte nič. Časopis doslova "preskenujete" do svojej hlavy a po jeho odložení sa cítite skvele. Plná energie a pripravená na novú sezónu a nákupné šialenstvo. Nasledujúci deň sa vyberiete do obchodov doplniť svoj šatník o najhorúcejšie modely. Domov sa vrátite s taškou plnou nových vecí a dobrým pocitom. Kto by to nemiloval?
Ale zamysleli ste sa niekedy, koľko žien spraví to isté, čo vy? Koľko ľudí má v šatníku to isté ako vy? Nehovorím, že je zlé, kúpiť si nejaké trendové kúsky, ale z našich ulíc sa pomaly vytráca originálnosť. (Aj keď niekedy pochybujem o tom, že tu vôbec bola :)
Je fajn, ak sa človek inšpiruje časopismi, či niečím iným, aj ja to robím, ale niektoré veci sa mi zdajú byť naozaj prehnané. Pamätáte sa na modré šaty s bielymi mačkami zo ZARY? Nosili ich skoro všetky blogerky. A čo tak červené korzetové šaty GARDEN COLLECTION od H&M? Tiež som sa nevedela dopočítať, koľko ich bolo.
Snažím sa tým všetkým povedať, že nie je dobré, ak strácame sami seba a snažíme sa zapadnúť do davu. Každý je predsa iný, každý je jedinečná osobnosť, ktorá má rada niečo iné. Ľudia zabúdajú byť tým, kým sú a nechajú sa manipulovať ostatnými.
Vidím to aj pri blogovaní. Mnoho ľudí začne po čase kopírovať iných blogerov a vytráca sa z nich ich svojskosť. Škoda....
Nesnažte sa byť niekým iným.Buďte sami sebou. <3









Love, peace and fashion Ivanka

Shoes: Gate, Shorts,Blazer,Belt,Top: Second-hand, Earrings: England, Sunglasses: Tally Weijl

16 comments:

  1. ještě lepší je "be yourself, everyone else is taken":))) a ty vypadáš superně!

    ReplyDelete
  2. o, slečinka, chcem vaše šortky!

    ReplyDelete
  3. pravda, pravda, velka pravda co si napisala. a co sa tyka outfitu , vedela by som si ta v tom predstavit na salke capuccina niekde v rime :)

    ReplyDelete
  4. Veľmi sa mi páči tento ležérny, elegatný "jachtový" štýl (áno, vymyslela som nový štýl :D)

    Ja sa časopisami zásadne neriadim, nie je veľmi čím sa riadiť, ja mám vlastný, nie veľmi dobrý, štýl, ale je môj :) v jednoduchosti je krása :) a podľa toho sa riadim :) občas nejaké tie vecičky pozriem, väčšinou šperky alebo topánky..a to je asi aj všetko :)

    ReplyDelete
  5. pekne napísané :) a je v tom silná pravda... teraz má skoro každá blogerka leopardie wedges s otvorenou špičkou, a ten nový prsten z HM, ten s tým veľkým svetlým kameňom... velká pravda a aj ja si to všímam,... a snažím sa presne tú vec si nekúpiť :) krásne fotky, úžasná šatka aj šortky! :)

    ReplyDelete
  6. máš absolútnu pravdu ;)

    ReplyDelete
  7. Dobre napísané, tiež to pozorujem :/ A pekný outfit :)

    ReplyDelete
  8. lovely outfit darling!

    Eda ♥

    *following*

    ReplyDelete
  9. Mňa najviac bavia tie blogy, ktoré každodenne prispievajú random fotkami..A že blog ,,o móde"...A pekne si to napísala, máš prvadu, originálny je dnes už málokto..

    ReplyDelete
  10. tvuj styl se mi strasne libi!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Veľmi pekne napísane ...originalita je niečo naozaj postrádateľné ...a tebe to zase pristane

    ReplyDelete
  12. moc pekne napísané a plne s tebou súhlasím.

    ReplyDelete
  13. vyzeráš tam kúzelne! O.o Inak aj ja mám ten pocit čo ty - a najviac som sa v tom utvrdila, keď k nám dorazila kolekcia od Lanvina pre H&M. Odtiaľ malo šialene veľa ľudí napríklad tie žlté šaty s volánmi... Ale to je asi vec názoru a uhlu pohľadu... ;)

    ReplyDelete
  14. pekné šortky :)

    nezdá sa mi že toto som už raz dávnejšie čítala?

    ReplyDelete
  15. tvoje články sú stále lepšie a lepšie :)
    A opäť raz dokonalý outfit :)

    ReplyDelete