Wednesday 20 July 2011

Dreams are like angels, They keep bad at bay-bad at bay



When I saw these shorts in the second-hand, I thought that I am dreaming. Narrow strip, the look of skirt and dotted pattern. Then I saw the price and I was in seventh heaven.
Shoes, belt and handbag already have their years. Shoes were produced by an aunt for my mother many years ago. Grandmother gave me the belt and that handbag, I do not know about it almost nothing. In the closet I had it for a long time, but I have a feeling that it is also from my mom.
------------------------------------------------------------

"Pozerať sa na svet cez ružové okuliare? To nie je nič pre mňa, vieš to, ale ak ich chceš nosiť ty, nebudem ti to zakazovať. Ničíš si svoj život, nie môj." Povedala a nechala ho tam stáť. A on nevedel, čo mu tým chcela povedať.

Stále premýšľal. Ubehli už celé hodiny a on nevedel. Ubehli dni a on nevedel. Ubehli týždne a on nevedel. Ubehol mesiac a on si spomenul. Raz mu o tom niečo vravela. No nebral to vážne. V tú dobu to nechápal. Nevedel, čo mu tým chce povedať. A teraz, keď už bolo po všetkom, to pochopil.
"Pozerať sa na svet cez ružové okuliare je zlyhaním. Ak sa cez ne začneš pozerať, je koniec.Keď sa na svet začneš pozerať cez ružové okuliare, nastáva sklamanie. Okuliare sa jedného dňa rozbijú a tebe ostane len rám. Len rám, do ktorého ďalšie sklá nevložíš, pretože sa nikde nedajú zohnať, keďže ružová za ten čas vyšla z módy."

Teraz už vie, že si ich nemal dávať na oči. Teraz už vie, že si ich nemal vôbec kupovať. Ich kúpou stratil všetko, čo mal. Teraz už vie, že miesto ružových okuliarov, mal žiť v realite, pretože tá je krajšia ako akýkoľvek odtieň ružových skiel.   
Keď som v second-hande videla tieto šortky, myslela som si, že sa mi sníva. Úzký pás, vzhľad sukne a bodkovaný vzor. Pridala sa k tomu ešte aj ich cena a bola som v siedmom nebi. 
Topánky, opasok aj kabelka už majú svoje roky. Topánky vyrobila jedna teta mojej maminke ešte pred XY rokmi. Opasok mi darovala stará mama a tá kabelka, tak o tej neviem skoro nič. V skrini som ju mala už dlhú dobu, no mám taký pocit, že je tiež po mamine.

 











Love, peace and fashion Ivanka
Shoes, Belt, Bag: Vintage, Shorts: Second-hand (Oasis), Top: Second-hand (New Look)

15 comments:

  1. woww i always wanted flying photos like yours!! :D amazing and the outfit is also great!!!

    ReplyDelete
  2. ejha. tie puntiky vyzeraju stylovo :)

    ReplyDelete
  3. pekné, prvá je moc pekná, a ten top!

    ReplyDelete
  4. Milujem tieto fotky. :) (asi aj pre moju úchylku na bodky :DD)

    ReplyDelete
  5. ty šortky jsou fakt super:)

    http://nikijeans.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. krásne fotky, tie vo výskoku sú mega! :)

    ReplyDelete
  7. fotky su super a ty tiez

    http://ansus-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Amazing pics, I love everything you are wearing. It was interesting to hear about where the belt,handbag and shoes from. It is lovely how you included them into your outfit. Everything fits together well.

    http://therenaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. lovely look!!
    Kisses
    http://www.lookladymode.com/

    ReplyDelete
  10. great leap! I love this photo!
    Come follow my blog hun :)

    ReplyDelete
  11. great blog:)

    fashion-ache.blogspot.com

    if u like us follow;)






    K&M

    ReplyDelete
  12. úžasná... viac netreba ;)

    ReplyDelete