Monday 15 August 2011

I am.


 I scream, when I see a spider, I close my eyes on the crossing, I love the sun, I like smile, I wear glasses, I don´t wear pants so often, I have 110 dresses, I love men´s fragrances, I am stubborn and single, I am playing guitar, I believe, I sing when I am vacuuming, I sing everywhere, I attract attention, I like Taylor Swift, I am listening to Birdy, I am inspired by music, I read a lots of books, I wanna be like Selena Gomez, I cry when I am watching american love stories, I am fan of Martin Harich, I shop in second-hands, I have not seen even one part of Gossip Girls, I live in my own world, I drink grapefruit juice, I love chocolate, I dance before mirror, I hope, I dance in the ballroom, I walk barefoot, the high heels are my best friend, Paris is my city, I eat biscuits, I wait, I thank, I love. Everybody and everything, You and me.

 ------------------------------------------------

Pištím, keď vidím pavúka, na priecestí zatváram oči, netrieskam dverami, milujem slnko, rada sa usmievam, nosím okuliare, skoro vôbec nenosím nohavice, mám stodesať šiat, som od prírody zodpovedná, milujem mužské vône, som tvrdohlavá a single, hrám na gitare, verím, spievam si pri vysávaní, spievam si všade, pútam pozornosť, uznávam Taylor Swift, počúvam Birdy, inšpirujem sa hudbou, čítam veľa kníh, chcem byť ako Selena Gomez, pri amerických love story plačem, som faninka Martina Haricha, nakupujem v sekáčoch, riadim sa vetou: "prečo byť ako ostatní, keď šialenstvo je také oslobodzujúce", nevidela som ani jeden diel "gossipiek", princípy nechávam princípmi a žijem si vo vlastnom svete, pijem grepový džús, milujem čokoládu, tancujem pred zrkadlom, dúfam, tancujem v tanečnej sále, chodím bosá, podpätky sú moje druhé nohy, Paríž je moje mesto, nepozerám telenovely, papám piškóty, čakám, ďakujem, milujem. Všetkých a všetko. Vás a aj seba.









Vidíme sa o dva týždne. :) Idem preč od civilizácie. Mojím miestom výskytu budú liptovské lesy, Liptovský Mikuláš, kúpalisko Liptovský Ján, Aqua Park Tatralandia, letisko Jochy a hlavne chata nad Liptovským Ondrejom. <3 
Prinesiem vám odtiaľ fotky od kravičiek, hríbikov, áut veteránov a okolitých krás prírody.

Love, peace and fashion Ivanka

17 comments:

  1. What a beautiful personal post, Ivanka!:D I hope you are doing well.:D

    Have a great week!:D


    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com
    $100 Shopbop Gift Card International Giveaway!

    ReplyDelete
  2. škoda, že jsou ty fotky tak nekvalitní, ale jinak ti to velice sluší a ta první se mi líbí nejvíc! :)
    www.nikolalondynova.com

    ReplyDelete
  3. skvelý text, a prečo by si chcela byť ako selena?:)

    ReplyDelete
  4. úžasný text, uži si to tam :)

    ReplyDelete
  5. Skvelý článok a blahoželám k 300-ke ! :)

    ReplyDelete
  6. super si to napisala...na tych prvych dvoch fotkach vyzeras krasne:)

    ReplyDelete
  7. aj ja sa chystám do LM,snáď mi to vyjde ešte tento týždeň :D

    ReplyDelete
  8. velmi pekný text...a že už ich máš 110, no wau :)

    ReplyDelete
  9. Tatralandia forever..Btw užasnýýýý popis, konečne mám pocit, že o tebe viem viac :))

    Si krásna, usmievaj sa! :)

    ReplyDelete
  10. Loving the black and white!

    Stop by some time at http://stylelustpages.com!

    ReplyDelete
  11. Love your words and your pretty looks!Everyone has his own world with good wishes especially girls,and I do hope you enjoy your world and never let disturbances break your peace there...You are so beautiful and brilliant!

    ReplyDelete
  12. I love the heels in the first pic, very cute

    ReplyDelete
  13. i really love this pic! :)

    http://fashionhurtssemi.tumblr.com/

    ReplyDelete
  14. Krásne fotky, uži si Liptov je tam krásne :)

    ReplyDelete
  15. čiernobiele fotky sú veľmi classy :))

    a máme niečo spoločné :) síce nepištím, ale neznášam pavúky,nosím okuliare, nenosím nohavice takmer vôbec, šaty radšej nepočítam, spievam si pri vysávaní, čítam veľa kníh, nakupujem v sekáčoch, milujem a veľmi! mužské vône... a ešte veľa vecí :)))

    ReplyDelete