Tuesday 30 August 2011

Shut Up and Let Me Go



When I was younger, someone told me that stars have magic power. When they fall, they make your dreams to come true. Since then, whenever I see some, I wish something. And sometimes those my wishes, dreams and desires come true. Because miracles are happening, although some people doubt about them.

And some miracle is found in each wardrobe. It's a piece that can be worn anywhere, with any other piece and in all season. One of those miracles in my clothes is this dress. I received it from Romwe. It´s variable because they can be worn in summer and in winter too. When I last looked at them, I got the taste to combine it with brown, natural accessories and go into the "wilderness". Of course, I wear them in town too, not only between animals and plants. Together with it I wore my favorite sandals, which are marked by miles of walking through Slovakia, Hungary, Switzerland and Croatia, so they look really horrible, but I still didn´t found the courage to throw them into the bin. Two of three necklaces I borrowed from Mommy and the third is a remnant from my early childhood, when we were on a trip in the Austrian zoo. Glasses are vintage, bag is from second-hand. That "something furry" I bought in Poland for € 1.

 PS: If you find time, please, check here and push the "like" button. Thank you. <3

---------------------------------------------------
Keď som bola malá, ktosi mi povedal, že hviezdy majú čarovnú moc. Keď padajú, plnia sny. Nám, obyčajným ľuďom, ktorí si to niekedy ani nezaslúžime. Odvtedy vždy, keď vidím nejakú padať, si niečo želám. A niekedy sa tie moje želania, sny a túžby aj plnia. A aj keď viem, že na to, aby bol človek šťastný a sny sa mu plnili, nepostačí iba pád niekoľkých hviezd, verím tomu, čo robím, verím sebe a hlavne verím v nemožné. Pretože zázraky sa dejú, aj keď o nich niekedy pochybujeme. 


A nejaký ten zázrak sa nájde aj v každej skrini. Je to kúsok, ktorý môžeme nosiť všade, so všetkým a v akomkoľvek ročom období. Jedným z tých mojich zázrakov sú tieto šaty, ktoré mi prišli v úplne prvom balíčku z Romwe. Sú skvele variabilné, pretože sa dajú nosiť ako v lete, tak aj v zime. Keď som sa minule na ne pozrela, dostala som chuť skombinovať ich s hnedou, prírodnými doplnkami a zájsť si do "divočiny". Samozrejme, nosím ich aj do mesta, nie len medzi zvieratká a rastlinky. Obula som si k nim moje obľúbené sandále, ktoré su poznačené kilometrami chôdze po Slovensku, Maďarsku, Švajčiarsku a Chorvátsku, takže už vyzerajú tak, ako vyzerajú (rozumej: takmer rozpadnuté), no stále som nenašla odvahu zbaviť sa ich. (A asi ani nenájdem.) Dva z troch náhrdelníkov som si požičala od maminy a ten tretí je pozostatok z môjho útleho detstva, keď sme boli na výlete v rakúskej ZOO. Okuliare sú vintage a taška so sekáču. To "chlpaté čosi" som kúpila v Poľsku za 1€. 

P.S.: Ak si nájdete čas, prosím, pozrite sa sem a ak vám to srdce (či ruku) neodtrhne, dajte mi "like". Ďakujem. <3

P.S.2: A na video zo spevom som nezabudla. :) Bude. Kedy? Dúfam že v sobotu. ( Aj keď, nikdy nevieš, čo sa stane, však?)























Love, peace and fashion Ivanka

Dress: Romwe, Shoes: Gate, Bag: Second-hand, Something hairy: from Poland, Earrings: Gift from friend, Necklaces: lend from my mum

23 comments:

  1. Ivanka, krásne vyzeráš...
    šaty sa mi ohromne páčia, no a nabudúce kúp ten "chvostík" aj mne :P

    ReplyDelete
  2. Ty šaty jsou dokonalé, jééé :)

    ReplyDelete
  3. tie šaty sú úchvatnééé :)

    http://arwenpurple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 1.teším sa na video! :)
    2.tie boty sú božské :)
    3.si krásna :)
    4.tie šaty sú také krásne,baletkovské :)

    ReplyDelete
  5. Pripomínaš mi nejakú vílu :)! Dokonalé šaty !

    ReplyDelete
  6. kraasa, taky trochu hippie look ;)

    ReplyDelete
  7. to je krasny outfit!!!jsi kraska

    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. aj tieto šaty maš krasnee :)

    ReplyDelete
  9. tie šaty ti supersky zvýrazňujú opálenie ;)

    ReplyDelete
  10. moc pekné šaty, pristanú ti :) inak ja zbožňujem fotky s gitarou, takže sa mi tie páčia najviac :)

    ReplyDelete
  11. Vazne su krasne, genialna kombinacia materialov je na nich

    ReplyDelete
  12. Milujem tvoj štýl, vždy všetko úžasne zladíš a vyzeráš skvele : )

    ReplyDelete
  13. dolcezuzka: dobre. :)

    Ďakujem, ďakujem, ďakujem. <3<3<3

    ReplyDelete
  14. Bože ty šaty! Hned bych ti je ukradla :)))


    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Beautiful dress. i love how you accessorised it and your a pretty girl too.

    http://therenaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. odkial mas ten chvostik? :D

    ReplyDelete