Sunday 2 October 2011

Moves Like Jagger


 I would like to go somewhere. Somewhere far. Enjoy life, live fully all hours of my life, explore new countries and meet new people. India, America, Australia, Europe and Africa. To take photos of everything and write about everything, and later nostalgically remember it in old age.

 Pink dress has been my dream this year. When I was in Zara, I kept one beautiful in the hand, but they were too expensive, so I hung them back and I was hoping that I will find similar in second-handshop. I found one. But not in second-hand. A week ago we were shopping and I ran only briefly to the New Yorker. I did not have much time so I went through the hundred of clothing very quickly.. And then I saw them. Time stopped and I suddenly had more time. The dress was hanging there. Pink and orange too. With a belt, on sale, in a flood of others, for me at the moment not important clothing. It was a fateful meeting, I tell you. We fell into each other's eyes. For the combination, the pink dress understand with the different colors. Black and brown are classic. Then the orange, yellow, blue or green. This time I chose brown because I wanted to be a lady. Was I? What do you think?

Yesterday we spent a day with little photoshooting with
Boris.
I want to thank you very much. <3

Here is the first part of photos.

---------------------------------------------------

Chcela by som niekde odísť. Niekde ďaleko. Užívať si život, prežívať naplno všetky hodiny svojho života, spoznávať nové krajiny a nových ľudí. India, Amerika, Austrália, Európa či Afrika. Všetko to fotiť a zapisovať, neskôr na to v starobe nostalgicky spomínať.

Ružové šaty boli mojím tohoročným snom. Keď som bola v Zare, držala som jedny krásne v ruke, ale boli šialene drahé, tak som ich zavesila naspäť a dúfala som, že sa mi podarí objaviť podobné v sekáči. No nepodarilo sa. Až keď sme pred týždňom boli na menšie nákupy, vbehla som len nakrátko do New Yorkera. Nemala som veľa času, tak som regále len tak v rýchlosti prebiehala. A v tom som ich uvidela. Čas sa zastavil a ja som zrazu mala more času. Viseli tam. Ružové a aj oranžové. S opaskom, v zľave, v záplave iných, pre mňa v ten moment nepodstatných šiat. Bolo to osudové stretnutie, čo vám budem hovoriť. Padli sme si navzájom do oka v prvom momente a odvtedy od seba nevieme odtrhnúť oči. Čo sa týka kombinovania, rozumejú si s rôznymi farbami. Čierna a hnedá sú klasika. Potom aj oranžová, žltá, modrá alebo zelená. Ja som tentoraz zvolila hnedú, pretože som chcela byť za dámu. Bola som? To už musíte posúdiť vy.

Včera sme strávili časťdňa príjemným fotením. Vzišli z toho veľmi pekné fotky. 
Fotil Boris a ja sa mu chcem veľmi pekne poďakovať. <3
Tu je prvá časť fotiek.







Love, peace and fashion Ivanka

Dress: New Yorker, Ring: UK, Big bag: from Ukraine, Brown bag: Second-hand (Salvatore Ferragamo), Scarf, Pearls, Shoes: Second-hand

22 comments:

  1. na prvej a predposlednej si vazne krasna:) inak celkovo pekne fotky

    ReplyDelete
  2. nádherná si ty i fotky :)

    ReplyDelete
  3. Beautiful dress, I adore the colour <3
    http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. perfektné fotky!! :) na šatách sa mi najviac páči tá super farba ;)

    ReplyDelete
  5. Ty znovu vyzeráš tak úžasne ♥

    ReplyDelete
  6. si nádherná a šaty tiež :)

    ReplyDelete
  7. Zlato! Z teba už vyrástla neuveriteľne krásna DIVA, na fotky sa neviem vynadívať ... a tá vlasová zmena Ti neuveriteľne prospela...máš ich krásne!

    ReplyDelete
  8. tie fotky sú krásne!!§tiež by som niekam odcestovala!!ani by som nad tým nepremýšlala keby sa ma teraz niekto spýtal:P...

    ReplyDelete
  9. si krásna, prekrásna aj tie šatočky ti veľmi slušia ak tvojim vlasom teraz velmi tá ružová sekne :)

    ReplyDelete
  10. tie vlasy máš fakt skvelé :)

    ReplyDelete
  11. sú vážne nádherné! fotky aj šaty a samozrejme TY!

    ReplyDelete
  12. Ty jsi jak panenka!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Na duhej mas krasne vlasy :)

    ReplyDelete
  14. presne tieto som si pred pár dňami skúšala :) veľmi Ti pristanú :)

    ReplyDelete
  15. It's beautiful :) !

    http://fraish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. krasne fotky :)

    http://www.krpceakroj.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. tá druhá fotka!
    božebožebožeebože!

    ReplyDelete