Sunday 13 November 2011

Idée fixe



When I was younger, people told me that I shouldn´t expect too much from the life. Because then I could be disappointed. When I was younger, people told me that I shouldn´t speak with the fools. Because they could  hurt me. When I was younger, people told me that dreams come true, but we have to help them. But as we all know, children have their own world. They don´t believe the adults and walk their own path. And just so I am. A child who goes own way. I did not expect too much from life, but I have always believed that life has something hidden somewhere for me. And really, it has a little for me every single day. And I have never been disappointed. And I talk with the fools. Of course. Because every person is a little bit a fool. I know that anyone can hurt me. Even a person who I believe. But fools have often beautiful thoughts and pure hearts. I think it would be a sin not hear them and not to chat with them. And those dreams, so those come true. To me, to you, to them. To everyone. You just have to believe them.

-------------------------------------------

Keď som bola malá, ľudia mi vraveli, že nemám od života príliš očakávať. Vraj, aby som nebola sklamaná. Keď som bola malá, ľudia mi vraveli, že sa nemám rozprávať s bláznami. Vraj, aby mi neublížili. Keď som bola malá, ľudia mi vraveli, že sny sa plnia, ale treba im pomôcť. No ako všetci vieme, deti majú vlastný svet. Neveria dospelákom a kráčajú si vlastnou cestičkou. A presne taká som aj ja. Dieťa, ktoré si kráča svojou cestou. Hoc som od života neočakávala príliš veľa, vždy som verila, že pre mňa niekde niečo má. Vedzte, že pre mňa niečo mal a má každý deň. A nikdy som nebola sklamaná. Čo sa týka bláznov, rozprávam sa s nimi. Samozrejme. Veď bláznom je určitým spôsobom každý človek. Viem, že mi môže ktokoľvek ublížiť. Dokonca aj človek, ktorému verím. No blázni majú často krásne myšlienky a čisté srdcia. Myslím, že by bol hriech nevypočuť si ich a nedať sa s nimi do reči. A tie sny, tak tie sa plnia. Mne, vám, im. Každému. A vôbec im netreba pomáhať. Stačí, ak v nich veríme.  

Do raných detských čias mi pomáhajú vrátiť sa aj tieto červené členkové gumáky. Sú dievčenské a v kombinácii s mojím účesom tvoria dokonalý infantilný pár. K tomu pohodlné šaty z nekrčivého materiálu, kabát, na ktorý sa prilepia všetky vaše vypadnuté vlasy a pleteniny na ruky a nohy, pretože vo vzduchu je cítiť príchod zimy. 
(Podotýkam, že ten kabát je veľmi praktická vec. Najmä pre tých, čo by si chceli urobiť parochňu.)










Boli sme na súťaži Move On! v Žiline. (SZUŠ Fantázia Svit.) Umiestnili sme sa na parádnom treťom mieste, užili si kopec zábavy, fotili sa s talentovanými (a peknými) chlapcami, nakupovali v Auparku (Mám perfektné silonky za 2,90€ z Tezenis-u! Ak máte nejaký TEZENIS na blízku, choďte si ich kúpiť. Sú teplé, vo viacerých farbách a teplé. :D Neklamem.) a robili veci, ktoré sú tanečným súťažiam príznačné. (Kto nezažil, nepochopí. :*)






Love, peace and fashion Ivanka

Shoes: Lidl, Dress: Second-hand, Sweater: Takko, Coat: New Yorker

12 comments:

  1. tie gumáky ! perfektné! neverila by som že sú z Lidlu :D

    ReplyDelete
  2. gratulujem k umiestneniu :)

    ReplyDelete
  3. gratulujem ! :)
    a konečne vidím gumáky in action! super super!

    ReplyDelete
  4. super gumáky :)))
    PREBIEHA GIVEAWAY

    ReplyDelete
  5. Gratulujem :)
    Super outfit a fotky :))

    ReplyDelete
  6. jé, moc hezký fotky!:) zajíamvý outfit. :) gumáky, wow!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Ja som ťa tam videla!Tiež tancujem:)...Chcela som ťa aj osloviť len som ťa potom stratila.:)Takže ti to poviem takto pekne cez internet:Milujem tvoj blog,tvoje články,fotky,všetko.
    A tí chlapci boli úplne že amazing.:D

    ReplyDelete
  9. Gratulujeem! A vyzeráš skvele! : )

    ReplyDelete
  10. congraats :) tiež som tancovala pred par rokmi, suťaže su super.. :)
    a zase vyzeráš super, pekná sukna a s tými podkolienkami v gumákoch si to geniálne vymyslela! :)

    ReplyDelete
  11. ja som ťa tam videla ! bola som kuknúť,lebo to organizovala skupina mojej kamošky alebo niečo také :D a tí chalani boli úplne že wow,riadne standing ovations mali,závidím ti tú fotku s nimi :D

    ReplyDelete
  12. Tancne zazitky su super :)
    A ten outfit sa mi paaci, pristane ti to tak

    ReplyDelete