Saturday 3 December 2011

Fantastic Four


Hľadáme inšpiráciu. V časopisoch, hudbe, obrazoch, na ulici či na blogoch. Každý máme svoje tajné i netajné zdroje, ktoré nám deň čo deň dávajú energiu s chuťou a radosťou robiť nové veci. Niekedy príde inšpirácia sama, inokedy sa za ňou cielene vydáme. Ak sa chcem inšpirovať, pokochať či uvidieť niečo nové, viem presne, kam mám ísť. Stačí, ak si kliknem na svoje obľúbené blogy, ktoré ma vždy niečím pekným, štýlovým a kvalitným prekvapia. Tých blogov je síce viacej, no ja som sa rozhodla vybrať pre vás dvojicu mojich, ako ich ja nazývam, "fantastických štvoriek", ktorá ma nikdy nesklame. A prečo dvojicu? Nie len zahraničná, ale aj domáca scéna má čo ponúknuť. ;)

Začala by som doma. Predsa sa hovorí, domov, sladký domov, tak sa toho budem držať. Moja slovenská fantastická štvorka je v zložení Evka, Maja, Zuz a Becca. Ak chcete, môžeme im aj pripísať fantastické schopnosti. 



Prekrásna a milá víla. Milujem jej príspevky, pretože sú často krásne farebné a MEGA inšpiratívne. Veľmi ju obdivujem. Evka má vždy správny názor na vec, okrem kvalitných fotiek nás zásobuje aj skvelými textami, ktoré si vždy rada prečítam aj niekoľko krát.


Majku sledujem už od jej začiatkov. Začínali sme približne v rovnakom čase, čiže som mala možnosť vidieť jej blogovú premenu. Pokojne môžem tvrdiť, že je to dievča, ktorá na sebe pracuje a ako blogerka sa neustále zlepšuje. Štýlová mladá dáma, s vášňou pre rockovú muziku, ktorá sa odzrkadľuje na jej outfitoch. Okrem krásy a citu pre módu jej príroda nadelila aj talent na písanie. A aký! Milujem, keď píše. Čím viac, tým lepšie. ;) 



Červenovlasá kráska, ktorej outfity sú hravé, dievčenské a presne podľa môjho gusta. Má krásny úsmev, šibalský pohľad, zmysel pre humor (súdiac podľa príspevkov) a má veľmi rada červenú, za čo ju uznávam. :*



Tak Becca je trieda, to musíte uznať. Perfektne kombinuje jednotlivé kúsky, inšpiruje v kuchyni a vyráža mi dych svojou zručnosťou na "urob si sám" vecičky, ktoré aj predáva vo svojom shope. 

Teraz sa presunieme za hranice. Skvelé blogy by ste nevedeli zrátať ani keby ste mali 100 rúk a na každej 20 prstov. Ja som sa pokúsila vybrať tie, na ktoré klikám dennodenne. 
Tie moje "fantastické štyri" majú jeden spoločný znak. Nádherné majiteľky, ktoré dokážu skombinovať neskombinovateľné. Okrem rozsiahlych šatníkov disponujú kreativitou, ktorá ich predurčuje k úspechu.
Bee, Audrey, Liz a Anni. 









Dúfam, že vás príspevok inšpiroval a prajem vám pekný víkend.

Love, peace and fashion Ivanka

21 comments:

  1. Súhlasím s tebou :) Sú právom v prvej 4ke:)
    a ostatné hned idem pozreť!

    ReplyDelete
  2. čo je to za tablet?

    ReplyDelete
  3. Inšpiroval, jasné!
    Súhlasím s domácim výberom a idem hneď čeknúť tie zahraničné:)

    ReplyDelete
  4. Ďakujem Ivka! Si zlatá, strašne si ma potešila!! Ešte raz vďak a pekný večer!

    ReplyDelete
  5. what a cute concept!
    x jamie

    ReplyDelete
  6. slovenskú štvorku sledujem už dávno a rozhodne s ňou súhlasím :)

    ReplyDelete
  7. Great Post and Inspiration.

    Love S.
    http://secretfashionlove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. súhlas :)

    GIVEAWAY on my blog
    karissaworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Anonymous: Samsung GALAXY Tab 10.1

    ReplyDelete
  10. Poslednú slečnu nepoznám tak hneď idem omrknúť blogísek:)

    ReplyDelete
  11. Ď. premýšľam o ňom :)

    ReplyDelete
  12. a si s ním spokojná?

    ReplyDelete
  13. Dobrý a inspirativní výběr :-)

    ReplyDelete
  14. nice pics!!! very great post, love it!!! its nice to have many friends which we meet on blogs... enjoyed your blog, following you now..

    visit my blog for my international christmas giveaway!!!

    http://voguelyvan.blogspot.com/

    kissess!!!!

    ReplyDelete
  15. Zuz a Evka sú tiež medzi mojimi naj :)

    ReplyDelete
  16. tie zahraničné popozerám, vdaka za tipy ;)

    ReplyDelete
  17. ešte raz ďakujem :)). A Leighton som nepoznala, práve prezerám jej blog, je skvelááá!

    ReplyDelete