Friday 30 December 2011

One and only


Tretí deň sedím nad týmto článkom a rozmýšľam, čo napísať. V hlave mám myšlienkové tornádo a je toho tak veľa, o čom by som vám chcela povedať, až neviem, čím začať. Keď už sa konečne rozhodnem pre ten správny začiatok, zrazu mám v hlave prázdno a nedokážem nič napísať. Všetko, čo by som tu napísala mi príde nepodstatné, príliš prešpekulované, bezduché alebo pre vás, keďže ste nezainteresovaní, mimoriadne nudné. Reči typu "čo som dostala od Ježiška" mi prídu povrchné, pretože Vianoce nie sú o darčekoch, ale o ľuďoch a emóciách. Historky z nemeckých Vianoc mi prídu neinteresantné, pretože nikoho z tých historiek nepoznáte. Veci, ktoré sa dejú v týchto dňoch a súvisia s mojou sebarealizáciou, sú zatiaľ tak trochu tajné. 

Ale nezúfajte, tajnosti odtajním, keď bude na to vhodný čas, historky by vás určite nezaujímali a dárečky uvidíte postupom času (rozumej: keď prestane byť Ivana lenivá). Majte sa pekne, užite si príchod Nového roka a oslavy s ním spojené. (A nepite. Iba ak Robby Bubble ;)     

















Love, peace and fashion Ivanka

Dress: Second-hand (New Look), Scarf: Orsay, Coat: Second-hand (French Connection), Shoes: H&M, Glasses: Proopticals, Body: Orsay

9 comments:

  1. Máš krásne šaty a tebe to opäť neskutočne pristane!
    PS: Robby Bubble to u mňa istí :D

    ReplyDelete
  2. Tie okuliare ti moc pristanú ...no ja piť nebudem a ak tak len džús...haha lebo budem tráviť Silvestra doma v posteli :)

    ReplyDelete
  3. Jééj,ľúbim tvoje šaty:)

    ReplyDelete
  4. aj ty si uži príchod nového roka!
    máš krásne vlasy i kabátik. Kočka!

    ReplyDelete
  5. Ty šatičky jsou úžasné, stejně tak kabát a brýle jsou super doplňkem ;)

    ReplyDelete
  6. ROzkošné šatky. Máš nádherný kabát. WOW.

    ReplyDelete
  7. To je písnička od Adele, že? Já ji totiž poslouchám.)...
    Štaičky jsou nádherné A ten kabát...Jako z první republiky.

    ReplyDelete
  8. zas vyzeráš uplne super :))

    ReplyDelete