Thursday 5 April 2012

I'll be better to you


Boli časy, keď som milovala motýle. Prekrásne pestrofarebné krídla rôznych tvarov a veľkostí, ladné trepotanie nimi či vznešený let. Znázorňovali pre mňa všetko dobré, boli symbolom krásy a znakom šťastia.  Avšak jedného dňa nastal zlom. Videla som motýla zblízka. Chlpaté telo a hrôzostrašná hlava plná podivných tykadiel a cicavých orgánov. Zhnusili sa mi a začala som sa ich báť.
Boli časy, keď som milovala ľudí. Fascinovali ma úspechy, ktoré dosahovali, ich schopnosť milovať a povzniesť sa nad problémi. Znázorňovali pre mňa všetko dobré, boli symbolom krásy a znakom šťastia.
Avšak jedného dňa nastal zlom. Rovnako ako s tými motýlami, aj ľudí som spoznala zblízka. Faloš, pretvárka, sebeckosť a samí neprajníci. Zhnusili sa mi a začala som sa ich báť.
Nie v tom zmysle, že by som v ich spoločností "pišťala" a utekala pred nimi, len si jednoducho držím od niektorých ľudí odstup. Asi pud sebazáchovy.
Ale inak mám svojich blízkych či neblízkych rada. Len si nepustím k telu hocikoho a verte mi, vyplatilo sa to.

Včera som mala v pláne pridať veci do SLLShopu, ale ešte stále som nevytriedila všetko. Prosím o trpezlivosť, snáď sa mi to do večera podarí.

V takomto oblečení sa cítim najlepšie. Ako Hannah Montana skrížená so Selenou Gomez. Pohodlné topánky, v ktorých môžem chodiť celý deň a nebolia ma nohy, kožená bundička, ktorá dodá ten správny rockový šmrnc, kvietky, srdiečka a sukňa na podtrhnutie dievčenskosti. (A tá dierka na stehne, to patrí tiež k tomu rockovému výzoru. Alebo len jednoducho máme v škole staré lavice, ktorým robí radosť ničiť mi oblečenie.)











Love, peace and fashion Ivanka

Shoes: Second-hand, Tights: Gate, Skirt: Second-hand (Atmosphere), Jacket: Second-hand (Atmosphere), T-Shirt: Gift from friend (C&A), Scarf: Gift from friend, Glasses: Second-hand

10 comments:

  1. To je naaaaadhera:) slusi ti to hrozne moc, ty fotky jsou uzasne:)

    ReplyDelete
  2. silonky, bundička! top:) krása

    ReplyDelete
  3. Toto ti veľmi pristane a máš skvelú bundu! :) A inak aj mne lavice a stoličky v škole trhajú silonky :D

    ReplyDelete
  4. pekná si aj v tomto, tie silonky sú super :)

    ReplyDelete
  5. Krásný šátek ten outfit rozzářil :) A silonky ♥

    ReplyDelete
  6. tie pančušky chcem :)


    GIVEAWAY u mňa :)

    ReplyDelete
  7. krasny silonky a celej outfit moc hezkej))

    ReplyDelete
  8. love your tights,boots and jacket,looking great~!

    ReplyDelete
  9. WOW tá bunda :) páči sa mi taký drsnejší štýl, ako opäť- užasné! :)

    ReplyDelete
  10. Dobrý "ohoz" :) a ty Punčocháče tohoto tipu miluji ! :) puntíkatý a srdíčkatý! :) Kdyžtak koukněte na můj blog! :)

    ReplyDelete