Thursday 26 April 2012

O knihách a obaloch.


Už od mala nás učili, aby sme nesúdili knihu podľa obalu. Veď aj špinavý a otrhaný obal môže skrývať skvost, ktorý nám do života vnesie viac ako čokoľvek navonok krásne a vnútri prázdne. Tak nesúdim. Teda snažím sa nesúdiť. Ani podľa obalu, ani podľa prvého pohľadu. Veď každý sme nejaký. Máme iné záľuby, máme iné priority, svoje zatiaľ nevychytané muchy, dobré či zlé dni. Nie som porota v "životnej" súťaži, aby som mohla komentovať, ako "súťažiaci" žijú. A nie som ani odborník na medziľudské vzťahy, aby som sa mohla pliesť do ich konfliktov či nekonfliktov. Som len človek, ktorý si vychutnáva danú chvíľu. Som len človek, ktorý s úsmevom spomína na minulosť. Som len človek, ktorý s otvorenou náručou privíta, čo mu život prinesie. Nepotrebujem sa vkrádať do iných životov, ak ma o to niekto sám nepožiada. V tom prípade mu rada s čímkoľvek pomôžem. 

Veď viete, nudu predsa môžem zahnať oveľa inteligentnejšie a užitočnejšie ako ohováraním. A komplexy sa dajú liečiť. No nemyslím si, že to zhadzovanie a ponižovanie iných mi tie moje komplexy vyliečiť pomôže. 

























Love, peace and fashion Ivanka

Shoes: from Poland, Skirt, Jacket: Second-hand (Next), Belt: F&F, Shirt: Second-hand (Miss Selfridge), Earrings: Orsay, Glasses: Orsay 

8 comments:

  1. krásné...hlavně ta sukně je uplně perfektní :) !!!
    http://amynoblewoman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. What a gorgeous shirt, and the way you styled it is amazing! very chic ♥

    ReplyDelete
  3. Jájj, tak toto ja môžem. Páči, páči. :))

    Z.

    ReplyDelete
  4. krásne slnečné fotky :) a velmi velmi sa mi páči sukna a riflová košela ;))

    ReplyDelete
  5. hrozně pěkně si to napsala, čtu si to furt dokola :-)And I agree. + Moc ti to sluší.

    ReplyDelete
  6. Chcem ti oznámiť, že som ťa nominovala na Varsatile Blogger Awards. :)

    ReplyDelete
  7. Paci sa mi to za na tie cizmy :)

    ReplyDelete