Friday 6 April 2012

vrátime sa opäť do raja.


Keď som bola malá, snívala som o tom, že budem hviezda. Filmová či spevácka. Chcela som robiť radosť ľuďom tým, čo robím. Chcela som mať obrovský šatník. Chcela som byť úspešná.
Roky ubiehali a moje priority sa postupne zmenili. Len na tom šatníku som stále trvala. 
Takže teraz mám skriňu ako miniStar a vytešujem sa. 
(Už len zariadiť, aby ma obsadili do nejakej slovenskej verzie Gossip Girl či Sexu v Meste a bude to kompletné.)


Na jednom blogu som čítala názor, že ľudia by nemali chodiť po dome v starých teplákoch a tričkách. Vraj by sa mali obliekať tak, ako chodia po uliciach. Je to krajšie a viac na úrovni. Prepáčte, ale ja "byť na úrovni" doma nedokážem. Ja sa cítim najlepšie v teplákoch a tričku. Čím väčšie, tým lepšie. No predstavte si, akoby len vyzeralo vykladanie si nôh na stôl v sukni? A čo behanie po dvore so psami? Ani nespomínam umývanie riadov a vysávanie v obľúbených šatách. Takže ja radšej takto:
 


Love, peace and fashion Ivanka

16 comments:

  1. aaaw! koľko vecí! ja mám štyri šuflíky :-D

    ReplyDelete
  2. No uz vidim sebe jak treba pleju v nejakych satech a lodickach :D

    ReplyDelete
  3. Nemas toho trosku vela? Da sa v tom vobec orientovat :D Ale jasne, ze by sme vsetky brali :P

    ReplyDelete
  4. Preboha uplne potrebujem i ja takýto šatník a zistujem, že mám ozaj málo vecí :D

    Si krásna uplne vo všetkom :)

    ReplyDelete
  5. koľko vecíí! :) Moja malá skriňa sa môže schovať. Aj ja tak doma chodím a je mi tak najlepšie.

    ReplyDelete
  6. ♥ skvelý máš ten šatník!!! och, raz taký budem ma ť aj ja :D


    vieš čo, ja keď prídem domov ako prvé čo urobím sa prezlečiem.. :) tepláky a mega veľké tričko sú najlepšie ;) teraz mám takú úchylku že si v sekáčoch nakupujem práve tie mega veľké tričká na doma.. :D

    ReplyDelete
  7. Jo jenže jak by česká GG, nebo sex ve městě vypadal :D asi docela směšně. :)) Ale co já vím , bylo by to zase trošku jiné, a také kdo by si v něm nechtěl zahrát nebo v ní :) hezká velká šatna! :) kdo chce, koukněte na můj blog :)

    ReplyDelete
  8. Vždycky jsem si myslela, že mám abnormální množství oblečení ale teď už si to nemyslím :D:D Závidim ! :)

    ReplyDelete
  9. och, aký velký, a krásne plný.. :) :D
    http://arainbowswan.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. úžasný šatník :) a neplánuješ v blízkej budúcnosti urobiť nejaký podobný článok ako tento http://sweetladylollipop.blogspot.com/2011/10/skeleton.html ?

    ReplyDelete
  11. Lidé říkají různé hlouposti :) Jsi krásná a máš úchvatný šatník!

    ReplyDelete
  12. Krááásný šatník :)

    a s tou pohodlností doma souhlasím... legíny a volné triko, navíc já jsem prasátko a měla bych všechno věčně špinavé :D!!

    zvu k sobě :)

    http://theblondetime.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Šatník máš úplne dokonalý! Ja som doma tiež vždy v tričku a teplákoch, ale musia byť aspoň o dve čísla väčšie :D

    ReplyDelete
  14. okej, po tom, čo som sa (zatiaľ) prelúskala s radosťou každým postom až do tohoto, je načase aj niečo okomentovať (hoci ja by som nemala problém pri každom jednom :D). Tak si to asi rozdelím do bodov:
    1. Dokonalý blog, dokonalá ty! Dnes si oficiálne mojim novým najobľúbenejším slovenským blogom, toľko krásneho colorblockingu v priamom prenose, toľko nádherných vecí, prostredia, úsmevov, to sa len tak niekde nevidí :)
    2. Máš nielen veľmi veľmi podobný štýl obliekania ako ja, ale z tých popísaných kúskov mám pocit, že sme si vzájomne dosť podobné a je to veru zvláštny pocit :)
    3. Rodičia mi na Vianoce sľúbili walk in šatník (bohužiaľ si na to ešte stále nenašli čas) prerobený z inej izby, ale táto tvoja fotka ma inšpirovala k tomu, aby som to urobila radšej vo svojej izbe a bude to niečo veľmi podobné tomu tvojmu :)
    4. Asi by som sem mala na čas prestať chodiť, lebo vždy, keď si myslím, aké super veci som si doniesla zo sekáča, otvorím tvoj blog a zbadám, čo máš nové ty a ako to na tebe vyzerá úžasne, tak to sa mi tie moje už vôbec nezdajú tak super :D

    A mimochodom, to som ja, čo zháňa tie dlhé kožené rukavice :) A bohužiaľ stále neúspešne, prešla som kopu obchodov v Bratislave a stále nič, ale teraz mám na to už o niečo viac času a asi zájdem do vedľajšieho malého mestečka, je tam kopa takých maličkých obchodíkov, tak dúfam, pevne verím, že sa mi to už konečne podarí!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fúha. tak toto ma veľmi potešilo. :) Ďakujem, ďakujem a ešte raz ďakujem. :) budem sa snažiť v budúcnosti nesklamať. ;) ten druhý bod sa mi veľmi pozdáva. :P môj šatník je dnes už preplnený a veru, viac by som prijala walk-in, pretože sa do neho teraz nezmestí všetko, čo potrebujem, aby sa zmestilo. tak si to dobre premysli. ;) ale prestaň. :D všetky sekáčové úlovky sú super! len sa na nich treba dívať z dobrého uhla. ;) a pri zháňaní prajem veľa šťastia. ;) držím palce. :)

      Delete
    2. dlhé kožené rukavice som minule nechala v tescu v Nitre boli z F@F, cena po zlave 7,95 a ja blbá som ich nezobrala, sedeli mi boli krásne čierne kombinácia hladkej a brúsenej kože, dodnes ľutujem

      Delete