Sunday 20 May 2012

nedýchajte.


Je nespočetne mnoho kníh, časopisov či blogov. Všade píšu články ako schudnúť do plaviek, ktorý muž je ten pravý, aký outfit zvoliť do spoločnosti a podobné užitočné veci nevyhnutné pre plnohodnotný život. No nik vám nedá návod na to, ako ten plnohodnotný život žiť. A dobre všetci viete, že ten návod vám nedám ani ja. Pretože si myslím, že neexistuje, nikdy neexistoval a ani nikdy existovať nebude. Život je nevyspytateľný a návody na nevyspytateľnosť sa napísať nedajú.
No mám návod na to, ako sa bezbolestne (čo sa týka telesnej stránky) udusiť. Stačia vám vaše pocity.
 Stačí len, ak ich budete držať v sebe, s nikým o nich nerozprávať a oni už vykonajú "špinavú" robotu za vás. No aby sa všetko podarilo podľa vašich predstáv, musíte sa navonok tváriť spokojne a vyrovnane. Nik si nič nevšimne a tie pocity vás časom jednoducho sami udusia.

Berte to s rezervou. Je to všetko len taká recesia, sebairónia a sarkazmus. Ja sa totižto neviem rozprávať s nikým o tom, čo ma trápi a zožiera. A tak sa "dusím". Pocity ma sťahujú do korzetu a deň po dni uťahujú stužky viac a viac, až pokým nemám pocit, že už sa nenadýchnem. V tom sa stužky zázračne prestrihnú a všetko je opäť v poriadku. 

Na "Fejsbuku" si môžte pozrieť fotku môjho prvého DIY. Tak pokiaľ ste zvedavé, kliknite si. ;) 













Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: F&F, Taška: vintage, Šaty: Sekáč (River Island), Svetrík: Romwe, Top: H&M, Okuliare: Orsay

6 comments: