Saturday 21 July 2012

labute v krajine zázrakov.


Ono to tak zväčša býva, že človek mieni a Pán Boh mení. A možno to nie je ani tým Pánom, ako skôr lenivosťou a chýbajúcim priestorom na sebarealizáciu. Nemôžem povedať, že by som sa za uplynulé tri týždne nemohla sebarealizovať, to nie, veď tých 15 tašiek z obchodov z Neuburgu, Mníchova a Ingolstadtu hovorí pravý opak, ale nejako som sa nedostala k blogu tak, ako som chcela. Pravidelne a plnohodnotne. Už tri dni som sa chystala písať tento článok, no vždy som sa k nemu dostala až v pokročilej nočnej hodine, kedy som už nemala dosť síl ani na napísanie názvu príspevku, nieto ešte nejakého článku. Mrzí ma to, pretože som mala v hlave toľko vecí, ktoré by som vám chcela napísať a dostať zo seba von, no teraz už sú niekde hlboko pod povrchom a nedostanú sa von len tak. Vždy, keď ma niečo napadne a nezapíšem si to, je nesmierne ťažké spomenúť si na to pri písaní článku. Krvopotne súkam zo seba vety, ktoré vlastne ani nie sú vetami, iba akýmsi blabotom a vyčítam si, že som svoj čarovný zošit, do ktorého si píšem myšlienky, zabudla doma. Ale nič to, v pondelok už budem doma, svoj "zošitok" budem držať pevne v rukách, vo svojej milovanej posteli, v bazéniku na záhrade, pri mojich najmilovanejších (niežeby som tu v Nemecku nemala milovaných, ale domov je domov). 

Mimochodom, labute sú nádherné zvieratá. Tá ich ladnosť a nenútenosť. Priam sa vznášajú nad vodou a nestarajú sa o okolie. Hrdo vztýčená hlava a pokoj v očiach...
A dokonca aj v krajine zázrakov, kde stromy rastú do tunelov, potok potichúčky tečie a slnko sem a tam prekukne pomedzi koruny.



















Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Sekáč (H&M), Sukňa: H&M, Blúzka: New Yorker, Taška: Sekáč (Salvatore Ferragamo), Bunda: Orsay, 
Opasok: Sekáč

13 comments:

  1. vypadáš nádherně, fakt jako labuť!

    ReplyDelete
  2. pretty polkadot dress and yes, I love your leather jacket!

    bellionducky.

    ReplyDelete
  3. beautiful outfit.you look like a ballerina!lovely polka dot shirt and skirt.

    ReplyDelete
  4. černobílá a poslední fotka jsou opravdu nádherné!krásná halenka! :)

    ReplyDelete
  5. To je ták nádherný outfit.Chválim! Btw. si krásne opálená :)

    ReplyDelete
  6. veľmi si krásna na tých fotkách!

    ReplyDelete
  7. keď máš takto vlasy, tak Ti to mimoriadne pristane :)
    vyzeráš ako baletka :)

    ReplyDelete
  8. Tú blúzku som videla v NY, ale vobec ma nezaujala na vešiaku. Teraz to strašne ľutujem, lebo vyzerá na tebe perfektne, aj to zladenie, proste všetko úplne dokonalé :))

    ReplyDelete