Thursday 9 August 2012

summertime sadness.



Mali ste pri niektorých miestach, ktoré ste vo svojom živote navštívili, pocit, že k nim patríte? Akoby ste tam už predtým niekedy žili či ešte by ste tam len žiť mali a je vám to súdené? 
Nebeské teplo, slnko vysoko nad hlavou, slaný vzduch a modrasté vlny. Ľudia s kľudom Angličana, letné mámenie a zmrzlinové sladko v ústach. To je niečo, čo ma láka celé leto. Niečo, čo by som chcela mať dva letné mesiace nepretržite, nie len tých 10 dní počas dlhého namáhavého roka. Moja predstava o dokonalom živote, kedy by som sa mohla na leto presťahovať k moru. Tomu chorvátskemu, samozrejme. Na Pag, do dedinky Mandre. Lebo tam mi je dobre. Nemusela by som sa namáhať s dorozumievaním, ráno by som chodila kupovať na trh čerstvý chleba a domácu zeleninu, grilovala by som si ryby, hádzala by som sa do mora, behala by som popri pláži, večer pila Tequilu Sunrise, fotila by som sa na každom rohu a brázdila chodníky na kolobežke.
To všetko sa aj stalo. Škoda však, že to netrvalo celé leto...




















Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: H&M, Šaty: Sekáč, Taška: Vintage, Náramok: DIY, Čiapka: minuloročný suvenír z Chorvátska

6 comments:

  1. práve teraz si priamo opísala moje pocity, lenže u mňa je to v talianskom mestečku :)

    ReplyDelete
  2. tto jsou krásné fotky :-)

    ReplyDelete
  3. konecne niekto kto zdiela moje nadsenie pre chorvatsko,ziadny egypt,tunisko,kanarske ostrovy...chorvatsko je moje-Slovenske more :))

    ReplyDelete
  4. krásna loďka a super prostredie :)

    ReplyDelete
  5. krásne fotku s letnou atmosférou :)

    ReplyDelete