Wednesday 5 September 2012

úvahy o úvahách.



všimla som si, že vždy, keď začína nejaká nová etapa môjho života (nový školský rok, nový rok či narodeniny-skrátka nejaký míľnik), mením prístup a pohľad na veci. ani preto nemám nejakú zvláštnu príčinu, skôr len chuť pustiť sa do niečoho nového. akoby bol každý deň prechodom cez dáku miestnosť a každý rok jednou veľkou budovou, ktorou kráčam, v ktorej občas ostanem stáť a s ktorou niekedy bojujem, aby som sa z nej dostala von. a vždy, keď som na konci, tak si odtiaľ vezmem, čo potrebujem a čo chcem, poriadne zavriem a zamknem dvere, aby som sa už nemusela a nemohla vrátiť späť a sústredím sa na schody, výťahy, dvere, chodby a okná v novej budove, ktorá sa nachádza cez ulicu hneď oproti. 
má to svoje výhody. beriem si ponaučenie z chýb, ktoré som urobila, ponechávam si pocity, ktoré chcem a cez okná pozorujem, čo bolo predtým.
robíte niečo podobné? alebo si to vôbec nevšímate?

inak, v poslednej dobe ma z veľkej časti, čo sa týka obliekania, inšpiruje hudba. či už samotní interpreti ako ľudia, alebo muzika. v tomto outfite som sa inšpirovala dievčatami z Little Mix. trošku hravosti, trošku kože, trošku klasiky.







mačičiak Teodor ako bonus.



Love, peace and fashion Ivanka

Čelenka: Gate, Top: Koton, Šortky: Sekáč (Ann Christine), Topánky, Taška: Sekáč, Šatka: vintage, Bunda: Sekáč (Primark), Náramok: H&M, Hodinky: New Yorker

13 comments:

  1. teda, vypadáš fakt skvěle! ta mašle prostě nemá chybu :))

    ReplyDelete
  2. bundicka a kocurik su uplne top!

    ReplyDelete
  3. najlepšia fotka, tretia zhora :)

    ReplyDelete
  4. Little Mix sú fajn :) outfit je skvelý :) hlavne mašľa.

    ReplyDelete
  5. Wow. Jsi jako newyorčanka, která si odskočila z práce v módním časopise na svačinu do parku :-)

    ReplyDelete
  6. Krásne, pristane ti čelenka a ten top je moc krásny :D

    ReplyDelete
  7. Ta mašle je skvělá!! a vůbec celej outfit!hrozně ti to sluší! A little mix sleduju od jejich založení a miluju je a jejich styl zbožňuju!

    ReplyDelete
  8. Černou sice nemusím,dokud není echtovní podzim, tady to ale vypadá skvěle!

    Paris-London Giveaway

    ReplyDelete
  9. krasny set, paci sa mi tvoja odvaha :)))

    ReplyDelete
  10. Ked som si prečítala tvoj príspevok, úplne ako keby som seba počula. Tiež to robievam, že ked sa začne niečo nové, či už nový rok alebo aj školský rok, tiež si dávam určité ciele, pouvažujem nad všetkým a zmením prístup :) K outfitu, nedá mi ho nepochváliť a tá blúzka/top je absolutne dokonalý! Bodaj by som na niečo také natrafila :)

    ReplyDelete
  11. This is gorgeous! I love your shorts.

    http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    ReplyDelete