Saturday 3 November 2012

back in time.



Pokračovanie fotiek back in time, tentoraz vo farebnej verzii. Okrem toho, že ma inšpirovala z veľkej časti hudba (Lana, Adele, Marina), je tu ešte niečo, kvôli čomu tie fotky vznikli. Pred nejakým časom ma oslovila firma Avon a ponúkla mi spoluprácu vo forme recenzií na ich produkty. Ponuku som prijala a sama sebe som sľúbila, že tie recenzie pojmem trochu inak, než len také klasické bláboly o tom, aký je daný produkt super, ako by ste si ho určite mali kúpiť a bla bla bla...
Uzavrela som dohodu sama so sebou, že ak daný produkt vyskúšam, odfotím, čo pri ňom cítim. Zhodou okolností, produktom na vyskúšanie bol práve parfém, takže úloha bola pre mňa pomerne jednoduchá, keďže som na vône tak trochu maniak.
Parfém City Rush od Avonu. Stačilo raz privoňať a bolo to jasné. To, čo som cítila boli tradície, vintage, Bridget Bardot, Raňajky u Tiffanyho, Primadonna Girl a noblesa. Možno to bude trochu divné, prirovnávať vône k piesňam a filmom, ale keď zavriem oči a zapojím všetky zmysly, ide to prakticky samo. O zložkách vône si bezpochyby môžete prečítať hockde na internete a myslím si, že by bolo zbytočné rozpisovať ich tu. Hádam, že len veľmi malá časť z nás vie rozpoznať všetky jej časti a preto si v nej každý nájde to svoje. Ja sa rozplývam nad vôňou sliviek, ktorá mi pripomína moje obľúbené lupačky od maminy a vôňou dreva, ktorá mi pripomína koniec letných prázdnin a Vianoce. Keď už ide o to, je to pre mňa bezpochyby vôňa z kategórie "na zimu", teda hrejivá a snová.
 Ako som už spomínala, pripomína mi veci tradičné. Perly, veľké účesy, klasické linky a ženskosť. Povedala by som, je to vôňa presne pre mňa, pretože tieto veci milujem a nemám veľmi vzťah k moderným veciam. (Pri slove "moderný" mám na mysli Nicki Minaj, neónové oufity, geometria, súmernosť,..Avšak proti gustu žiaden dišputát. ;)) Preto vznikli aj tieto fotky. 













Love, peace and fashion Ivanka

10 comments:

  1. wow,veľmi podarené obrázky :)

    ReplyDelete
  2. skvelé, skvelé, skvelé! A najlepšia recenzia :)

    ReplyDelete
  3. You are so beautiful!!!:)

    ReplyDelete
  4. Páči sa mi tvoj spôsob vyjadrovanie a ten cit :) Si krásna a o tvojich perách a očiach ani nehovorím. Len tak ďalej, určite veľa dosiahneš! :)

    ReplyDelete
  5. Aj ja som sa hneď po prvom "očuchnutí" do tohto parfumu zamilovala! :)

    ReplyDelete
  6. luxusné fotky, Ivanka. Paráda. :)

    ReplyDelete
  7. Great blog, congrats!

    http://amiciac.wordpress.com

    ReplyDelete