Saturday 10 November 2012

Múdra žena si komplimenty vypočuje a poďakuje. Hlúpa im aj uverí...


V šatníku mám štyri dlhé sukňe. Jedna je fuchsiovo ružová, druhá hnedá a tá tretia čierna. Táto je štvrtá. Keď som ju v sekáči uvidela, potešila som sa jej farbe a taktiež materiálu. Je padavá a pri chôdzi sa tak pekne "plentá". No keď som si ju kupovala, zjavne som si neuvedomila, aké ťažké je pre mňa dlhé sukňe kombinovať. Najmä v chladnejšom období. Ak je teplejšie, kľudne to vyrieši sako a nejaký top, prípadne blúzka. No v zime nosím zväčša kabáty a myslím, že je všetkým jasné, ako smiešne by táto dlhá sukňa vyzerala s kabátom. Tak som si povedala, že hrubý pletený sveter s veľkými očkami by mohol byť riešením. Samozrejme, ak by som taký sveter mala...Nehovorím, že nemám. Ale nie je v tej správnej farbe, aby sa mi k tejto sukni hodil. Tak som teda vytiahla čierny rolák a čierny sveter, hodila to na seba a celá rozčarovaná som od skrine odišla. 
Ale výsledok nie je až taký zlý, ako som si myslela. Samozrejme, mať na sebe dva svetre, je pochopiteľné, že sa dostaví "Medvídek Pů" efekt. No inkognito klobúk na hlave zaručil, že ma nik nespoznal. 
Pani predavačka u Baťu sa ma dokonca pýtala, či som tunajšia. Vraj tak dobre oblečeného človeka v Poprade dlho nevidela. Nie v mojom veku....
Tak teda ďakujem, pani predavačku pozdravujem a vám prajem pekný víkend.





Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: New Yorker, Sukňa: Sekáč (Primark), Klobúk: House, Taška: Sekáč, Sveter: F&F, Rolák: Papaya, Rukavice: Takko, Nákrčník: F&F

6 comments:

  1. úžasný outfit...ta sukňa ti velmi pristane :)

    ReplyDelete
  2. toto je dokonalá kombinácia. strašne ti to pristane. A inak ďakujem za inšpiráciu, ja už pár dní smutne pozerám na svoje dlhé sukne a rozmýšľam, ako ich vyvenčiť :)

    ReplyDelete
  3. Skvelé!
    Akurát včera som uvažovala, či si vôbec môžem teraz obliecť maxi sukňu, nemala som predstavu s čím ju skombinovať :D
    ďakujem za tip :)

    ReplyDelete
  4. tak za tyhle fotky jsem moc ráda! Už nějakou dobu přemýšlím jestli/jakým způsobem nosit maxi sukni na podzim..zkoušela jsem různé kombinace- právě i se svetrem, ale nebyla jsem si jistá,jestli do toho jít!:) Teď už určitě seberu odvahu!

    ReplyDelete