Saturday 29 December 2012

meníme sa.



Asi ma nikdy neprestane fascinovať, ako sa ľudia menia. Vidím to každý deň, vidím to na každom a jednom človeku, ale vždy ma to opätovne dokáže nadchnúť. Nejde len o správanie či vystupovanie, skôr celkový výzor, pohľad na vec a schopnosť riešiť rôzne situácie. Pamätám sa, ešte minulého roku, približne v tom istom zimnom čase, som si v čelenkách tohoto typu pripadala ako "Ribana" a nechcela som o nich ani počuť. Táto jedna mi stála v skrini a vždy, keď som si ju nasadila, ešte pred odchodom z domu som ju strčila do tašky, pretože som ju nezniesla. Dnes sa na to pozerám skôr z praktickej stránky. Snažím sa nemyslieť na to, ako v nej vyzerám a teším sa z toho, že mi je v nej príjemne teplo. Okrem toho, celkom som si ju obľúbila. Začínam sa obzerať po niečom podobnom v čiernom prevedení, aby som ju mohla nosiť aj ku kabátu, pretože sa mi to zdá elegantnejšie ako čiapka.
Sukňa je srdcová záležitosť. Len keby trošku viac stála do priestoru, nenahnevala by som sa. 
Rukavice a taška sa tu objavujú už dlhší čas a pripravte sa, že sa objavovať ešte budú. Tašku nosím aj do školy, pretože je jedna z najväčších, aké mám a zmestia sa mi tam učebnice i foťák, čo moje iné tašky nezvládajú. A včera mi jej veľkosť opäť padla vhod, pretože sme spolu s Bobinkou strávili deň nakupovaním a cvičením. 
Aký máte na "Ribanastyle" čelenky názor vy? Nosíte ich?













Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Second-hand (MIU MIU), Sukňa: H&M, Opasok: Second-hand, Rolák: S. Oliver, Bunda: Second-hand (H&M), Čelenka: Primark, Rukavice: Orsay, Taška: House

13 comments:

  1. Ježišná matko, kto ti urobil také pekné fotky?! :D :D :D :D :*

    ReplyDelete
  2. Mně se to líbí, protože to krásně ladí s outfitem a hlavně s tvými vlasy.

    ReplyDelete
  3. It´s so beautiful! I like it.

    ReplyDelete
  4. ribanastyle čelenky sa mi páčia na všetkých okrem mňa haha a to, že si tú nádhernú bundu našla v sekáči ma úplne zabíja, už som si tam strašne dlho nič nekúpila :(

    ReplyDelete
  5. kolko stala ta sukna a kedy si ju kupovala?

    ReplyDelete
  6. Tak nádherná barva vlasů ^^

    ReplyDelete
  7. Ty si môžeš dať na seba hocičo a bude ti to pasovať :D Ako aj táto čelenka :)

    ReplyDelete
  8. ako vraví Veronika, tebe pasuje všetko. si tá najkrajšia blogerka pod slnkom!:)

    ReplyDelete
  9. Tetula vzadu na 4. fotke je perfektná :) krásna sukňa :)

    ReplyDelete
  10. Ja vyzerám všeobecne v rôznych veciach čo sa dávajú na hlavu nesmierne komicky, priam až dementne, ale Tebe (ak nevadí tykanie)nesmierne pristanú :)

    ReplyDelete
  11. btw, tie sekáčovíeveci kupuješ všetky v Humane v PP/LM? Lebo ak ano, tak ma ide rozhodiť od jedu, že v BA také nemáme.

    ReplyDelete
  12. velmi pekný outfit :)
    pacia sa mi farby
    a čelenka je super - mam podobnu čiernu, ale ako som si ostrihala vlasy tak sa mi zda ze sa mi nič nehodí tak je v skrini :)

    ReplyDelete