Sunday 13 January 2013

byť či nebyť?



Ten pocit, keď chcú od váš všetci všetko. Ten pocit, keď nik nechce pohnúť ani prstom a vy sa musíte zodrať, aby veci boli tak, ako majú byť. Ten pocit, kedy by ste najradšej zbalili kufre a odišli čo najďalej. Áno, zase sú tu tie staré známe pocity, ktoré vás nútia nebyť lenivými a nesebeckými. Ľudia často hovoria, že by sme nemali byť egoisti. Ale niekedy sa jednoducho nedá nebyť...
Inak sa však nechystám nikam, aj keď podľa fotiek by sa mohlo zdať, že aj áno. Pred zodpovednosťou sa utekať nemá a preto sa zodpovedne postavím všetkým povinnostiam/nepovinnostiam čelom. Ale pre istotu už mám pripravenú tašku, ak by sa bolo predsa len treba niekam rýchlo pobaliť. Zatiaľ ju budem nosiť do školy a zmestia sa mi tam všetky moje poklady (cháp odporne ťažké nepotrebné učebnice, foťák, kľúče s milión príveskami, kalkulačka, diár, fľaška s čajom, desiata, tréningové oblečenie, noty na hudobnú,...). 
Majte peknú (u nás slnečnú) nedeľu. :)







Love, peace and fashion Ivanka

Topánky, Taška: Second-hand, Pančuchy: Bepon, Sukňa: Second-hand (Atmosphere), Rolák: S.Oliver, Sako: Reserved, Rukavice, Kožušinka, Náušnice: Orsay, Kabát: Second-hand (H&M)

6 comments:

  1. hodili by sa mi ku tomu iné pančuchy, ale inak super skombinované :)

    ReplyDelete
  2. Kabelka je pomaly väčšia ako ty :) ale krásna si ako vždy ;) :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Vypadá to, že nejsem jediná, kdo tahá neustále obří přeplněnou tašku:) Já už s humorem sobě vlastním hlásím vždycky kamarádkám, že nejsem blázen, že všechno, co s sebou vleču opravdu potřebuju. Provozuju každý den menší stěhování národů:)
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. What's up friends, good article and fastidious arguments commented here, I am truly enjoying by these.
    Take a look at my web-site ... free ps3 games

    ReplyDelete
  5. Ahoj, našla som ťa len včera cez modnipeklo.cz :) A pozerám, že si úplne úžasná, perfektné outfity. Potom som si všimla, že prostredie na niektorých fotkách je mi povedomé a pozriem lepšie a ty si tiež z Popradu ako ja, wooow :D Niektoré fotky máš fotené len pár metrov od mojej bytovky :D Inak super, nechápem, že som si ťa tu nikdy nevšimla. Inak sa ťa chcem opýtať, že do akých second-handov chodíš? Lebo máš fakt skvelé úlovky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem. :) vážne? to je sranda. :) :) Humana, ťava. :)

      Delete