Sunday 20 January 2013

zázraky.


Aké to je spoznávať nových ľudí? Aké to je učiť sa nové veci? Aké to je získavať nové skúsenosti? 
Únavné, stresujúce a zdĺhavé, ale najmä obohacujúce, krásne a aj keď to niekedy bolí (či už duševne, alebo fyzicky), stojí to za to. 
Bol víkend a Bobinka mi oznámila, že ochorela. Naplánované fotenie u Martina tým pádom buď padá, alebo ho zvládnem bez jej pomoci. Keďže mám rada výzvy a niekde veľmi hlboko zakorenený pud nesebazáchovy, rozhodla som sa, že to skúsim. S Bobs sme dali hlavy dokopy a rozobrali prostredníctvom telefónov/správ nápady. Ja som z odevného arzenálu Johnny the Wardrobe (cháp šatník. pôvod tohoto mena má dlhú históriu, tak sa radšej nepýtajte.) povyťahovala všetko možné a nemožné, zbalila obriu tašku a pár krát sa zhlboka nadýchla. Nie preto, že by som s tou taškou posilňovala (aj keď váhu mala slušnú), ale strach/rešpekt je mrcha vec. Stretnutia s novými ľuďmi zvládam celkom v pohode. Rada sa zoznamujem, rada spoznávam. Ale ľudia, ktorí toho tak veľa dokázali, ktorí sú v tom, čo robia, naozaj perfektní, mi spôsobujú mierne "stresy"....
Ale tie po čase opadnú. A potom je všetko perfektné.
Pretože pred objektívom môžete byť, kým chcete. Môžete sa tváriť, ako chcete. Môžete cítiť, čo chcete. Môžete si to užívať, ako veľmi chcete. 
Vďaka šikovným rukám a tvorivým hlavám môžete vyzerať a cítiť sa ako bohyňa. (Nehovorím, že ja tak vyzerám! Ale Bobinka a Martin sú kúzelníci. Raz darmo...)
A vlasy som mala ešte dlhé a ryšavé. Teraz už mám kratšie (ale zdravšie!) a hnedé. 

A novinka? Som finalistkou súťaže Miss stredných škôl Slovenskej Republiky 2013 a mám číslo 3. 
Ďakujem Vám, anjelikovia moji, za držanie palcov a podporu, ďakujem Bohu za vypočutie modlitieb, ďakujem mamičke, ockovi a Jurkovi, že to včera so mnou zvládli, ďakujem Maťkovi, Bobinke a Simonke. :* Ďakujem najlepšej spolubývajúcej na svete, ďakujem všetkým babám za pekné dva dni a porote, že sa rozhodli nechať si ma. Budem robiť všetko, čo bude v mojich silách, aby som nikoho nesklamala. :* ;)

Držte sa, snívajte a verte na zázraky. Lebo tie sa dejú každý deň. 







13 comments:

  1. Fotoaparát ťa miluje a nebudem klamať tým, že všetci ťa musia milovať.Si bezchybne dokonalá!

    ReplyDelete
  2. nádherné fotky a škoda, že už nie si ryšavka ale pristane ti aj tá hnedá :)

    ReplyDelete
  3. Wooow! Parádička, želám šťastnú 3! Budem ti držať palce, ale ty si kočka, takže určite dopadneš úžasne! tak tfui tfui!
    (a inak áno, snívať a veriť na zázraky je úžasná vec, ja tak žijem stále :)

    Basha

    ReplyDelete
  4. ooo super gratulujem ti :) vyhras

    ReplyDelete
  5. uaa to aj taká miss je! tak držím palce!

    ReplyDelete
  6. Brutalne fotky =O A dobry rozsah :)

    ReplyDelete
  7. ja sa pripájam k prvému komentáru. Ty si neskutočná a máš na všetko toto. Hrozne ti budem držať palce, a ak sa bude niekde dať hlasovať daj vedieť. Máš všetok môj obdiv, hrozne ti to prajem (a niekde v kútiku túžim byť v dospelosti taká ako ty) a bohémsky štýl, 2.foto ti neskutočne pristane a tanec ešte viac:)

    ReplyDelete
  8. Blahoželám Ivanka. :) Máš na to, aby si vyhrala. A určite vyhráš. ;)
    P.S. Fotky sú meganádherné ! :)

    ReplyDelete
  9. Tak s takymito nohami mas vyhru uz urcite vo vrecku ;-)

    ReplyDelete
  10. držím palce :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. si naozaj krásna,krásna a krásna!Bobinka neklamala:)Držím palce a od dnes sledujem :)

    ReplyDelete