Monday 11 February 2013

bublinátorka.



V poslednom čase to bolo v článkoch (a živote) o pocitoch a ľuďoch. Povedzme, že je čas na zmenu. Minimálne teda pre tento článok. Dnes to bude o všetkom! A to doslova.
Mám rada bubliny. Sú ružové. Sú originálne. (Nikde nenájdete dve rovnaké.) Sú pre mňa útekom z reality. Môj vlastný svet, môj malý roztomilý vesmír, moje pocity a myšlienky plávajúce medzi ružovými stenami. Začarovaná guľa s hviezdnym prachom, magická ružová blana a ochrana pred všetkým zlým. 
Len mi ju, prosím, neberte...

Smiech cez slzy a chlad v srdci. Zdá sa, že sa ľudia zbláznili. Do seba, do seba, do seba. Pýcha predišla pád a trpezlivosť priniesla ruže. No ruže vyschli a niet východiska. Všetci sme zahľadení do seba a máme kamenné tváre. Nosíme masky a hádžeme pózy. Vymýšľame vlastné hry a nehráme podľa pravidiel. Čas plynie rýchlo, no naše tempo je závratnejšie ako čas. Chlapi nosia podpätky, dievčatá majú platonické lásky. Pri pohľade späť máme chuť vrátiť čas, či otrieskať si hlavu o múr.




Love, peace and fashion Ivanka

4 comments:

  1. Nádherný článok :) Taktiež milujem bubliny :) Aspoň na chvíľu sa nimi prenesiem o 10 rokov dozadu keď som bola ešte malá :)

    Prebieha u mňa Giveaway o krásne sako Gai Matiollo:
    http://spwfashion.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    ReplyDelete
  2. srdiečko na tvári inšpirované Marinou & the Diamonds, však? :)

    ReplyDelete
  3. No kdo by nemiloval bubliny :-) Moc hezké fotky.

    ReplyDelete
  4. super fotky :)) a srdiečko na líčku á lá Marina :)) žeriem ju....

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    ReplyDelete