Monday 4 February 2013

nechcem dospieť.



Ako chutí detstvo? Ako Kinder Surprise s prekvapením, Sanquick sirup, teplé kakao, jahodová zmrzlina, palacinky s Nutellou, chlieb s pažítkou, Nesquik guličky s mliekom, mrkvová nátierka, puding s piškótami, banán v čokoláde, jahody so šľahačkou, odporné mliečne polievky z jedálne, špekáčky, jablková torta, Happy Meal, kakaové rezy, lentilky, Chupa Chups, Haribo medvedíky, vyprážaný syr s hranolkami, jahodová Milka, šumienka za 30 halierov, čokoládová poleva, Tang, čerstvé čučoriedky, hríbová polievka, pelendrek, lízatko s píšťalkou? 
Každému chutí inak. Mne nejako takto.
Celkovo, bolo krásne sladké (o čom svedčí /nielen-ale aj/ počet sladkostí spomenutých vyššie). Plné ilúzii, snov, veľkým prianí a očakávaní. A stále som len dieťa. Stále tie isté sny, stále tie isté ilúzie...


Love, peace and fashion Ivanka

Taška: Orsay, Topánky: H&M, Kabátik: Second-hand (H&M), Golierik: Second-hand, Silónky: Orsay, Šaty: Second-hand (Primark), Rukavice: Poľsko

7 comments:

  1. a stále je nás takých viac ... :)

    ReplyDelete
  2. krásne povedané, tie polievky mi teda našťastie vôbec nechýbajú :D ten zvyšok aj hej, hlavne tá bezstarostnosť :) a krásny outfit ako vždy :)

    ReplyDelete
  3. táto farba vlasov ti pristane

    ReplyDelete
  4. Nádherná..ten outfit je vychytaný!

    ReplyDelete
  5. Krásna a nádherne zladená :) k môjmu detstvu zase neodmysliteľne patrila krupicová kaša, sledovanie rozprávok na Cartoon Network :), bielo-zeleno-červený bicykel s tromi kolesami a hlavne babkine palacinky :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    ReplyDelete
  6. nádherne napísané!.) a neskutočný štýl máš!:) chcela by som byť ako ty!:)

    ReplyDelete
  7. Neviem si pomôcť, ale podľa mňa sa veľmi podobáš na speváčku lykke li hlavne na poslednej fotke... :)

    ReplyDelete