Sunday 10 February 2013

to je oukej.


"Vždyť duši, tu si nejde koupit
Jenom pronajmout."

Poznáte ten pocit, keď chcete niečo povedať, máte to všetko v hlave nádherne sformulované, no keď príde ten moment, kedy by ste mohli "spustiť", zrazu máte v hrdle obrovskú hrču, ktorá vám bráni vydať čo i len mäkké f? U mňa je tento pocit veľmi dobre známy. K tomu sa pridajú zimomriavky a podivné chvenie v bruchu...
Dostaví sa práve v tých najnevhodnejších chvíľach, pri tých najnevhodnejších rozhovoroch, vtedy, keď potrebujem byť sebavedomá a nebojácna.
A tak mi teda neostáva nič iné, než len vyľakane pozerať na svet ako vyplašená srnka, prikyvovať a namiesto pripraveného predslovu povedať len niečo v zmysle: to je jedno. to je oukej. chápem.












Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Baťa, Nohavice: F&F, Taška, Šál, Opasok, Rukavice: Second-hand, Bunda: Second-hand (H&M), Klobúk: H&M, Okuliare: Gate, Rolák: vintage

5 comments:

  1. pekný outfit :)) a ten pocit asi pozná každý :D hlavné je si uvedomiť že to k životu patrí a možno sa nechať trochu životom prekvapiť a napríklad si dopredu nič nepripravovať :) tak potom nemôžeš nič pokaziť :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. ach je to prekráááásne!

    ReplyDelete
  3. Dokonalá bunda! Chci Tvůj sekáč!

    WorldByBella

    ReplyDelete
  4. Veľmi pekne zladený outfit a krásne fotky :) a všetky tie veci zo sekáču- dokonalé :)

    ReplyDelete