Monday 25 February 2013

ukáž mi lásku? nie, ja chcem len slobodu.


Milujem slobodu. Ten pocit absolútnej nezáväznosti. Starosti za hlavou a pred sebou vidina nespútaného dobrodružstva. Nepoznaného, nečakaného, spontánneho. Ako keď pozeráš do zapadajúceho slnka. Ružovkasté nebo a žeravá guľa ponárajúca sa za horizont niekam do neznáma. Ďaleko, ďaleko od reality. Ďaleko od problémov. Ďaleko od ľudí. Ďaleko od všetkého zlého. Vlastná cesta a voľnosť. Voľnosť v pohybe, voľnosť v myslení, voľnosť v dýchaní. Lebo situácie ma zvyknú dusiť. A voľnosť znamená momenty, nie situácie. Chvíle, kedy si poviem, že môžem zomrieť, lebo som zažila to, čo som chcela. Pocit spokojnosti, príliv radosti, v žilách niečo ako heroín. Teplo v srdci, pokoj v duši. Láska na dosah. Možno platonická, s určitosťou naivná. Na tom nezáleží. Hlavne, že je slobodná.
Ako to žeravé slnko.
Len keby ten návrat do špinavej reality tak nebolel. Rovnaký pocit, ako keď pohľad od toho slnka odvrátiš. Všade tmavé škvrny a nič nevidíš. Pád z oblakov, spánok na tvrdom betóne, pod nohami žiaden mach...
To je realita, moji milovaní.
Hlavne si ju užívajme.

Tak ako dnešné fotenie. Martin s "teleskopom" v ruke, ja z iného vesmíru a okoloidúci sa nestačili čudovať Niektorí sa pristavili, iní si šli krky vykrútiť. Ale nech sa páči! My sa radi podelíme o všetko, čo vieme (ba aj o to, čo nevieme) a čo robíme (ba aj o to, čo robiť ešte len budeme). S radosťou a úsmevom na perách.









Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Prada, Sukňa: Second-hand (H&M), Kabát: Second-hand (River Island), Kabelka, Sveter: Second-hand, Náušnice, Kožušinka: Orsay, Opasok: F&F, Rukavice: Poľsko, Prsteň: H&M 

8 comments:

  1. nádherné fotky a úplne pravdivý text ..

    ReplyDelete
  2. ta prvni fotka ja uplne dokonala!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  3. Nádherný post:-) si krásná! Já sem sama a svobodu si užívám... Ale je fakt že láska někdy chybí, teď ji dávám ale hlavně dcerušce:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky a dokonalý outfit ;)
    http://margifashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. odkiaľ máš prady? :)

    ReplyDelete