Monday 8 April 2013

hráme ďalej.


Keď mi niekto prednedávnom povedal, že bol celý víkend rozlietaný, predstavila som si všeličo. Ale po tomto víkende už viem, že "rozlietanosť" bola v mojich predstavách veľmi skresleným pojmom (áno, staré známe "nemýľ si pojmy s dojmami".) a opäť raz som zmenila pohľad na svet (okrem iného). 
V piatok ráno, keď som vstávala na nultú hodinu, som sa upokojovala tým, že prežijem predsa už len jeden deň a cez víkend si dobre pospím. Následne som si však spomenula na môj víkendový program a všetok entuziazmus bol preč. Niežeby som sa netešila, ale "výhliadky" neboli príliš ružové. Fotenia, veľa učenia na 4 hodinovú Erörterung z nemčiny (ani sa nepýtajte, o čom je reč.), skoré vstávanie a balenie vecí. Ako to bolo v skutočnosti? Oveľa lepšie, ako tie hororové predstavy. Síce som vyčerpaná, pretože som kvôli všetkým tým veciam bola na nohách od rána do noci, trpím nedostatkom spánku, premiestňovala som sa z jedného kúta Slovenska na druhý, vystriedala (celkom nečakane) viacero vlakov, postavila sa pred viaceré foťáky, opäť stretla veľa šikovných a krásnych dievčat (ďakujem, mám vďaka vám "depky", kočice.), ale v konečnom dôsledku to všetko bolo nádherné...

Napísala by som aj konkrétnejšie, ale veď postupom času všetko uvidíte.
:)

Mimochodom, s vizážistkou Paťkou  budeme pripravovať blogy (tuto) o líčení, kde sa budete môcť inšpirovať, či čo-to aj naučiť, takže nás sledujte! ;) Prvý príspevok nájdete na blogu na stránke fotografa už dnes (a na mojom zajtra).

Stay tuned, darlings! 
.)













Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Inlovewithfashion, Silonky: Primark, Kabelka: Taliansko, Sukňa: Gate, Klobúk: H&M, Sveter: Sisters Point, Pončo: Second-hand (H&M)


4 comments:

  1. teba keby som takto stretla na ulicu, tak sa tebou kochám. úplne najskvelejší outfit! :)

    ReplyDelete
  2. I can only congratulate them on their extremely good taste in fashion. Perfectly. So classy and elegant. Everything is color coordinated, the shoes fit perfectly with tights and hat, the beautiful poncho and skirt to the chic gloves, sweater for the bag. It's perfect ... congratulation
    Alex

    ReplyDelete
  3. nádhera, sladěné do posledního detailu

    ReplyDelete
  4. Máš úžasný styl! Připomínáš mi Blair z Gossip girl :)

    ReplyDelete