Tuesday 9 April 2013

There´s Something about...



...beauty. Really? Close your eyes, calm down and imagine something, what comes to your mind, when you hear a word "beauty". What do you see? Woman? Animal? Landscape? Whatever, because beauty is everywhere...
No matter, where you are from. No matter, who you are. There is always something beautiful in your vicinity. You just have to find it.

I was asked to write articles in English. I used to write them so some years ago, but I stopped it. It didn´t make any sense. But now, I would like to try it again. I am not perfect in English, I know. I understand a lot, but writing is worse. 
Somebody once said, you never know, if you never try. So, we will see...
I think, I can learn a lot by writing in another language. If you see some mistakes, just let me know. ;)



...Beauty. Naozaj? Samozrejme. Krása je predsa všade. Stačí sa obzrieť okolo seba, či len na chvíľu zavrieť oči. Čo si predstavíte, ak poviem slovo "krása"? Stelesnenie ženskej dokonalosti, malú srnku alebo nebodaj jazierko v strede lesa? Čokoľvek. Takmer v  každom a jednom kúsku zeme (a na zemi) je krása. Povrchová či vnútorná. Na tom nezáleží. Je všade. V každom kúte sveta, v každom z nás. Len ju musíme nájsť...

A nám ženám často k tej kráse dopomáha nejaké to kúzlo. Možno kúzlo osobnosti, alebo len jednoducho kúzlo profesionálnych maskérov, ktorí nám poradia a ukážu, ako tú krásu podtrhnúť. Tak, ako nám bude odteraz v spolupráci so mnou pomáhať aj vizážistka Paťka.
Na blogu Martina Krystyneka môžete nájsť prvý úvodný príspevok  k odteraz, dúfam, pravidelnej fotosérii o líčení. Prvý je, podľa môjho názoru, najmä o inšpirácii, no môžete sa tešiť aj na tipy, triky, trendy a rady od profesionálky. ;)




















Love, peace and fashion Ivanka

Make-up: Patrícia Španíková


11 comments:

  1. Kouzelné, vypadáš jako víla.
    Taková košilka by se mi také hodila, poradíš, kde ji sehnat?

    ReplyDelete
  2. ja to nechápem aká si dokonalá :O

    ReplyDelete
  3. poslednáááá :O :O wow

    ReplyDelete
  4. Hey there, You've done a great job. I'll certaіnly
    ԁigg іt аnd peгѕonаlly rеcommenԁ to my frіends.
    Ι am suге they wіll
    be benefited from this webѕitе.

    my web site - http://insight.adsrvr.org/

    ReplyDelete
  5. Text dobrý, jen tam máš trochu moc čárek:)To není čeština/slovenština, aby před zájmenem musela být čárka:) V těchto přípedech čárky vynechat: I think, I can learn a lot by writing in another language a taky obě tady: No matter, where you are from. No matter, who you are.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem. :) zajtra to opravím (teraz som príliš lenivá) :P budem na tie čiarky v budúcnosti myslieť. ;)

      Delete
  6. nejaka baculata,

    ReplyDelete
  7. fuha, fakt mas velmi baculatu tvar...

    ReplyDelete