Wednesday 29 May 2013

ale ty nie si Alica a toto nie je krajina zázrakov.


Nebo chvíľkovo a v pravidelných intervaloch narieka a ja s ním. Nesťažujem sa. Vôbec. Len si tak potichúčky a nenápadne fňukám. Nad mojou hlúposťou. (Viem všetko a zároveň nič.) Nad mojimi plánmi, ktoré nevychádzajú. (Maturita zo Slovenčiny. Prehoďte ma cez ňu v pondelok, prosím. Ale jedine s jednotkou.) Nad prílišnou sentimentalitou. Nad nekončiacou sebaľútosťou. ("Ja mám toho teraz tak veľa." Si myslíš, že si jediná?) Nad nemeckými dejinami. (Hallo, Geschichte. Morgen schreiben wir Klausur. Mein "Lieblingsfach".) Nad príliš dobrou karmou. Nad neprečítanými knihami s najkrajšími obalmi na svete. Nad príliš tenkými opätkami a príliš veľkými medzerami medzi chodníkovou dlažbou. Nad nepodstatnými vecami, ktoré vlastne nikomu život nikdy nezachránia.

Hlavné je, ako sa hovorí, že sme zdraví. (A niektorí šťastlivci možno aj milovaní.)
Každopádne, prekonali to všetci predo mnou, prekonám to aj ja, všakže.
Držím nám palce. Vo všetkom.

Fotky outfitu, ako takmer stále v posledných mesiacoch, urobil šikovný fashion-beauty-glamour fotograf Martin. Veď vy už viete, kde ho hľadať. ;)








 






Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: New Look, Nohavice: Zara, Tričko: Orsay, Sako: Pimkie, Náušnice: majú asi sto rokov, Kabelka: Veronika Ilcakova-tu, Okuliare: F&F, Náhrdelník: (Jménahloupýchnavšechsloupích) narodeninový darček

6 comments: