Saturday 4 May 2013

Slova jsou jen kapky deště.


Topí sa vo vlastných myšlienkach a nemôže sa nadýchnuť. Kvapky dažďa ju dusia, nik jej v tomto zvláštnom svete nepodá ruku. Spoza myšlienkového prúdu plápolajúceho vo vetre, sa valí séria neznámych zvukov. Výkriky zo zúfalstva či slzy šťastia? Ničomu nerozumie a ty nemáš možnosť nevidieť šialenstvo v jej očiach. Nedovolí ti to.
 Život sa jej premieta pred očami, nevníma, a aj keby chcela, nestíha vnímať. Život jej na tácke priniesol toľko nezodpovedaných otázok... Všetky sa jej krútia pred očami. Žije na brehoch svojich paralelných svetov a skáče z jednej strany na druhú. Každý sa na ňu pozerá, no nik ju neľutuje. Nik sa už o nikoho nezaujíma, staráme sa o seba. Brehy jej svetov sa nehodlajú spojiť, vzdiaľujú sa od seba. Šťastie pred ňou uteká, aj nohy by si dolámalo, aby ho nemohla chytiť. Už nechce plakať. Už nechce smútiť. Sĺz bolo na rok dopredu. Limit sa vyčerpal. Ostala kamenná tvár. Dôvod na úsmev nie je. Láska sa vydala za šťastie, spolu utiekli kamsi do pekla, kde trávia svoje medové týždne. Nie je tam už azda plno? Aká je tam kapacita? Len diabol vie. 

Aj napriek občasným šialenstvám ostávam pri zmysloch. Snažím sa. A tak nás ani dážď nezastaví pred tým, aby sme čo-to odfotili. Martin ani Ľuboš sa nenechali dlho prehovárať a vrhli sa do fotenia aj napriek faktu, že vonku lialo ako z krhly. 
Paradoxne, keď prší, som veľmi veselá. Baví ma uhýbať sa mlákam, tancovať pomedzi kvapky a smiať sa zo šoférov, ktorí chcú za každú cenu ošpliechať chodcov...








 








Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: New Look, Šaty: Second-hand (H&M), Taška: New Look, Sako: Pimkie, Okuliare: Gate, Šatka: Second-hand

13 comments:

  1. super fotky!moc ti to slusi:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. dokonalé fotky, neuvěřitelně ti to sekne a ten deštník♥
    GA o Tangle Teezer

    ReplyDelete
  3. Černobílé fotky jsou překrásné...

    ReplyDelete
  4. jeej, tak fotky v daždi sú fakt super, asi som to na žiadnej inej blogerke nevidela, je to super :) hlavne tvoj krásny usmev :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. v takom dazdi sa takto krasne usmievat :) lodicky sa neznicili?

    ReplyDelete
  6. wow tie fotky su nádherne :) velmi sa mi pačia :)

    ReplyDelete
  7. mega fotky ako obyčajne :)

    ReplyDelete
  8. perfektné!!!!!!! :) nemám rada dážď, ale toto je super :)

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. Je zajímavé, jak jde už na první pohled rozeznat rozdíl mezi fotkami od Martina Krystýnka a toho druhého fotografa:-D Já vím, že jeden asi všechno nestíhá, ale než dělat tak nekvalitní záběry, tak bych si raděj počkala o den dva navíc na hezké fotky od pana Krystýnka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale oni spolupracujú a fotky dostávam od oboch rovnako, ak fotia obaja. :) samozrejme, rozdiel je vidieť, veď sú to roky praxe a skúsenosti...:)

      Delete
    2. Asi musíš veľmi rozumieť fotografii keď si dovolíš takto hodnotiť fotografie a fotografov.

      Delete
  10. Krasne, a velmi sa mi paci tie saty s lodickami :)

    ReplyDelete