Sunday 16 June 2013

chcem...



...zastaviť čas, užívať si prítomnosť, nestarnúť a nerobiť si vrásky z lásky. Milovať, byť milovaná, netrápiť sa zbytočnosťami a tešiť sa z maličkostí. Jesť nutellu, nepribrať, lietať bez krídel a vzdorovať svetu. Nekráčať s dobou, mať vlastný svet, zachovať si bublinu a spať v cukrovej vate. Nosiť šaty z morskej peny, jesť šľahačku priamo zo spreja, nesladiť si jahody a oblizovať sa za ušami. Ostať navždy dieťaťom, zbierať nálepky z Resaniek, počítať lentilky a jesť len tie ružové. Vykladať si nohy na stôl, cestovať vlakom cez celý svet, spoznávať nové kultúry a jazdiť na slonoch v Indii. 
Niektoré veci môžme však len chcieť a snívať o nich...

Čo chcete vy?






Love, peace and fashion Ivanka

inšpirované filmom "The Great Gatsby". (najlepší film za poslednú dobu.)
<3 nbsp="" p="">


Make-up: Bambi

12 comments:

  1. Gatsby najlepší a ty tiež! odpadávam :)

    ReplyDelete
  2. Tak já bych třeba chtěla vypadat jako ty:) A taky si o tom můžu leda nechat zdát :) Tyhle fotky teda nic moc a Gatsbyho bych v tom nepoznala ani omylem.
    Ale od Luhrmana miluju Moulin Rouge. Moje srdcovka už asi od dvanácti, kdy jsem to viděla poprvé. Tam jsou vidět nějaký opravdový city. Gatsby za moc nestál (ale já jsem zaujatá proti předloze. Páč jsou tam všichni na facku- tak jako opustim lásku svýho života, protože nemám dost peněz, a když si je vydělám, jediný, co mě napadne, je pořádat mega šílený večírky, protože ONA by se tam mohla, třeba, snad časem, možná jednou objevit? Jasně, no. A když už ji po x letech najdu, najednou kašlu na všechno, co mi říká, protože nechci přijít o velkej barák a ještě se naparuju před jejím manželem? Jak říkám, na facku. Nehledě na to, že knížka poměrně dobře ukazuje tu poválečnou depresi, a ve filmu z toho není ani náznak.) Nemám ráda takhle nezvládnutý filmy.
    Eh, sorry za ten výlev, ale za týden odevzdávám bakalářku a jako známo, vždycky se najdou lepší věci, než dělat to, co zrovna musíš :-D
    Grétka

    ReplyDelete
  3. nech už je piatok a ja si konečne vydýchnem :/

    ReplyDelete
  4. Ten text je super a taktiez fotky. Ja tiez tuzim po vela veciach.

    ReplyDelete
  5. vlasky dokonale ;) cisto moj najoblubenejsi stlyl..tuzit tuzim iba po pokoji, vlastnom kusku sveta a lahsom rannom vstavani :)

    ReplyDelete
  6. chcem aby si si opravila chybu: zbierať nálepky Z Resaniek ;-)
    inak super krasna si

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, ďakujem. ja som trúba. neskutočná.

      Delete
  7. ja chcem konečne gatsbyho vidieť. chcem prázdniny a dovolenku s mojim milovaným. chcem dobrú knihu v jednej ruke a chladné mojito v druhej. chcem, aby sa ľudia usmievali a chcem, aby som im ja svojim prístupom spravila pekný deň.
    bohužiaľ, to posledné je najťažšie splniť, nech sa snažím ako chcem.

    ReplyDelete
  8. nádhera!opravdu jako z 20.let :)

    ReplyDelete
  9. obočiééé mega ako.

    Zuz

    ReplyDelete
  10. Já bych toho chtělaaaaaa! Ale musím říct, že většina z těch tvých přání už mám splněno, teda kromě těch nálepek :-)

    World By Bella

    ReplyDelete