Monday 24 June 2013

Letný vánok, ranný chlad. (Rimmel London Scandaleyes flex mascara)


Vážené dámy (a možno aj vážení páni), dovoľte, aby som vám predstavila ďalší kozmetický (a.k.a. beauty) "zázrak" od Rimmel London. Maskara, ktorú môžete vrstviť, vrstviť, vrstviť a vrstviť do zbláznenia. Vaše mihalnice budú aj naďalej vyzerať prirodzene a dokonca vám bude vidieť i zrenice. (Čo sa pri niektorých maskarách a počte vrstiev, ktoré si ich majiteľky dávajú, povedať nedá.) 

Maskara Scandaleyes flex je na pultoch asi mesiac. Už ste ju mohli spozorovať i v reklame, kde ju predstavuje Georgia Jagger (Mne osobne sa Georgia v niektorých záberoch veľmi nepáči kvôli tej medzierke medzi zubami. No ak ju príliš nevidno, je to naozaj krásna žena.). Má zelený obal a veľkú hrubú kefku (ktorú som, samozrejme, neodfotila, lebo som na to zabudla. Ale foto môžete nájsť tu.), s ktorou sa dá špirála celkom komfortne nanášať. Keďže je obohatená o technológiu Lycra, riasy sú vďaka nej pružné a poddajné (nehľadiac na to, koľko vrstiev nanesiete). Nežmolí sa a vydrží celý deň bez toho, aby "opadala". Mala som ju dnes i na tanečnom tréningu (odkiaľ chodím domov pravidelne tak spotená, že veci doma žmýkam) a maskara ostala aj napriek extrémnym podmienkam na svojom mieste. Neotlačila sa ani nerozpila, s čím som veľmi spokojná. Ak by som ju mala porovnať s maskarami, ktoré majú tenšie alebo inak tvarované kefky, jej nevýhodou by mohlo byť, že sa človek musí trochu viac snažiť, aby maskara zachytila aj tie najmenšie riasy. No tých pár sekúnd naviac strávených pri rannom maľovaní mi za neodtlačenú maskaru počas dňa stojí.

Okrem maskary som za posledné dni vyskúšala aj sviežejší farebnejší make-up. Dúfam, že sa vám páči a možno vás i v niečom inšpiruje. Pokiaľ máte nejaké konkrétne otázky ohľadom použitých produktov (alebo čokoľvek iné), pýtajte sa.  :)
















Love, peace and beauty Ivanka



6 comments:

  1. Suprové :) Ja som si kúpila prvú od Maybelline v živote a zdá sa mi super, bola na ňu akcia, takže novú si zatiaľ nekupujem, ale pozdáva sa mi :) A máš nádherne namaľované oči sviežo letne plážovo :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tiež ju mám a som s ňou veľmi spokojná :)

    ReplyDelete
  3. Veľmi pekné, svieže, letné...:) DayByDay

    ReplyDelete
  4. môžem sa opýtať ,čo používaš na pery,že ich máš hentaké super ružové ?:) inač líčenie,makeup super ako stále :) ale na tebe vyzerá všetko dobre..:)

    ReplyDelete