Saturday 15 June 2013

stačí len málo.


Nejde o to, či veci, ktoré nosíme vyzerajú ako vystrihnuté z časopisu či po starej mame. Nezáleží na tom, či máte sukňu po zem alebo pod zadok. Nezáleží na tom, či máte roztrhané nohavice alebo romantické šaty. Nezáleží na tom, či ste Barbie, vintage alebo grunge. V móde vlastne nezáleží vôbec na ničom.
Podstatné je, aby sme sa v tom, čo nosíme, cítili pohodlne a "ako vo svojej druhej koži". 
Medzi moju druhú kožu patrí veľká časť môjho šatníka. (Tie kúsky, ktoré sú úplne v zadnom rohu sa teda asi nerátajú.) Ak sa vo veciach, ktoré nosím, "necítim", nemá žiaden zmysel nosiť ich. V poslednej dobe sa na vrchol "šatníkového rebríčka" (nikdy neexistoval, práve som si ho vymyslela) dostali tieto šaty. 
Cítim sa v nich, akoby som znovu mala päť a žila bez starostí. Cítim sa v nich, akoby som bola kráľovnou všetkých chrobáčikov, ktoré lezú sem a tam v tráve. Cítim sa v nich, akoby nebolo nikdy nič potrebné riešiť a len si užívam chvíľu.
Zaplatila som za ne 2,80€ a už ich asi nikdy nevyzlečiem...







Love, peace and fashion Ivanka

Gumáky: Lidl, Šaty: Second-hand, Sveter: Second-hand (H&M), Taška: Second-hand, Matriošky: z Moskvy


10 comments:

  1. Celý to vyzerá ako keby si tvojej babke vyhádzala skriňu našla v nej najodpornejší sveter, ktorý jej tam visel.
    A tie gumáky? Prečo v tieto krásne letné dni, povedz prečo?
    Nechcem sa ťa kritizovať, naozaj nechcem, ale človek musí. Prepáč mi. Nie, nechcem, ani aby sa ťa to dotklo, si milé, hravé stvorenie, len skromné vyjadrenie na to čo vidím :) ...
    P.S. To že si to kúpila v sekáči je plus. Kiežby sa naučili aj ostatné ženy - nakupovať pekné veci ( čím nemyslím ten sveter :D) za lacný peniaz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale keď ja ten sveter milujem! A ako som napísala, hlavné je cítiť sa pohodlne. :) A gumáky preto, lebo pršalo. Celé doobedie, aj keď som išla zo školy. Až tesne pred tým, než sme to fotili, vykuklo slniečko. :) Ale to je vlastne jedno. :)

      v pohode. každý má názor a môže ho vyjadriť. ;) aj nabudúce. .)

      Delete
    2. Mne sa ten sveter práveže najviac páči :) ♥

      Delete
  2. Tie šaty sú dokonalé! ♥ :)
    http://thebestmakeupissmile.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. pacia sa mi matriosky na krku..skoda, ze ich nie je poriadne vidiet..nejaky detail....aj saty ti pristanu :)

    Viva la Vida

    ReplyDelete
  4. šatočky sú krásne a to čo si napísala - úplná pravda :)

    ReplyDelete
  5. rozkošný outfit a text úžasný :)

    ReplyDelete
  6. ty si taká zlatá! ♥
    a súhlasím, najdôležitejšie je cítiť sa dobre a na ostatné sa môžeš eee... vykašlať :)

    ReplyDelete
  7. celé je to úplne úchvatnééééé a hravé. Veľmi sa mi páči, že nosíš sukničky a šatičky a hráš sa s farbami. Dnes sú možnosti experimentovať s oblečením, aké sme my za socíku nemali a napriek tomu smutne hľadím ako chodia mladé dievčatá uniformne natiahnuté v rifliach, legínach a čomsi tmavom navrch :-( (OK, občas poteší aj pohľad na vhodne vybrané rifle na peknej postavičke)... a staršie dámy zasa chodia v trojštvrťových neforemných gatiach a vzorovanom čomsi od číňana aby zakryli svoje faldíky. Myslím, že do jednej z tých kategórií patrí osoba ktorá sem hodila ten prvý príspevok

    ReplyDelete
  8. Ten sveter mám aj ja! A takisto zo sekáča z Popradu :D

    ReplyDelete