Saturday 6 July 2013

až zajtra.



Až zajtra budem múdrejšia. Až zajtra pochopím, prečo sa veci dejú tak, ako sa dejú. Až zajtra budem šťastnejšia. Až zajtra vstanem s pocitom, že viem, kam mám ísť. Až zajtra bude svietiť slnko vysoko nad hlavou. Až zajtra prekonám samú seba. Až zajtra sa sny stanú skutočnosťou.
Až zajtra...
Čokoľvek, kdekoľvek, s kýmkoľvek. Lebo zajtrajšok vraj neumiera. 



"Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I can't tell where the journey will end
But I know where it starts
They tell me I'm too young to understand
They say I'm caught up in a dream
Well life will pass me by if I don't open up my eyes
Well that's fine by me

So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself
And I didn't know I was lost

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
I hope I get the chance to travel the world
And I don't have any plans
I wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone
And love is a prize" (Avicii)


















Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Romwe (mám ich už dlho, nehľadajte ich tam), Taška: H&M, Šortky: F&F, Opasok: F&F, Sako: Margo Fashion (obchodík v Poprade), Košeľa: Vero Moda, Okuliare: Romwe, Náramok: Thomas Sabo, Hodinky: Swatch


14 comments:

  1. Skvelý článok. Nemôžem si pomôcť,ale tvoje fotky mi prídu neprofesionálne. Sú pekné,ale nevidno na nich,že to fotil profesionál. Nesnažím sa uraziť ani Teba a ani fotografa,ale naozaj mi to tak príde. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. v pohode. a ako by mali vyzerať "profesionálne" fotky? (my sa radi niečo nové naučíme a zlepšíme. ;))

      Delete
    2. Skús si pozrieť na Facebooku: Peter Čakovský, Mária Švarbová, Mirka Špireková, LKstudio, Verena Mandragora a mnoho ďalších,čo majú úžasnú prácu. To sa pokladá za profesionálne fotky. :)

      Delete
    3. tak ja som si pozrela tie doporučené fotky, a Ja Ni nejako si mimo. Porovnávaš umeleckú fotografiu a fotky určené pre internetový módny blog. Sú to dve rozdielne veci. Stačí si porovnať viacero, aj svetových módnych blogov a zistiť ako taký blog vyzerá.
      Ivankin fotograf ak sa nemýlim robí aj umelecké fotografie. Ale opakujem, to je o niečom inom.

      Delete
    4. to Ja Ni: jistě je Ti známo, že na módním blogu není účelem fotit fotografie umělecky, s mnoha barevnými filtry, retušemi nebo netradičním kolorováním.
      Blog má ukazovat skutečnost. Ano, umělecká fotografie je fajn, ale tady by se pouze minula účinkem.
      ;)

      Delete
  2. Ty si hezká ale fotky jsou příšerný :/

    ReplyDelete
  3. Prečo riešite fotky, či sú alebo nie sú profesionálne. Keď má človek hociaké fotky, tak si nájdete niečo na frflanie, keď má dobré fotky a super outfit, tak nekomentujete outfit, ale že musia byť asi dokonalo odfotené, keď je zas dokonalá fotka a relatívne aj outfity, tak si nájdete detaily na zabrdnutie... tomu ja už nerozumiem. Keď sledujem zahraničné blogy, tam čitateľky také voloviny neriešia...ide o inšpiráciu, článok, outfit, ale vy za každú cenu musíte kritizovať. Pane bože... Keď sa mne niečo nepáči, tak si radšej zahryznem do jazyka..a ani radšej nekomentujem..a keď už idem komentovať kriticky, tak k veci a k outfitu a nie jej tu dávať mená, kto je perfektný fotograf... každý je iný a tento si fotí podľa seba...páánečky..rozum sa človeku zastavuje

    ReplyDelete
  4. Tak neviem, ale ja za hrozné/príšerné fotky považujem niečo úplne iné :D. Presne ako sa tu už spomínalo, toto sú fotky na módny blog, nie umelecké fotky, ale Ivanka, skús si nabudúce nejako ľahnúť na lavičku, alebo objím strom a určite to bude lepšie, ,,profesionálnejšie" :D. Mne osobne sa páči, že fotografov striedaš, máš to šťastie, že máš k dispozícii profesionálov, čo má málokto :). Jasné, že niektoré fotenia sa vydaria lepšie, iné horšie, ale veď kto bloguje, tak to dobre pozná. A ty si pekná stále :).

    ReplyDelete
  5. :D akože dievčatá si teraz zakladajú húfne blogy, fotia sa o zrkadlo, alebo poprosia kamarátku nech ich odfotí telefónom a majú akože supercool módny blog a nikto nerieši tie grcajúce fotky. a tu sú fakt schopné fotky s krásnou ženskou a skvelým outfitom a niekto má potrebu písať toto :D normálne sa smejem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. maximálne si to vystihla. ;) Ja z Ivankiných fotiek vždy padám na riť a mať také na svojom blogu je len mojím zbožným prianím. Pozerám na tie fotky minútu, dve, päť a stále nejako nevidím tú "hrôzu".

      Delete
    2. Přesně tak!
      Jinak fotky a outfit...prostě geniální.

      Delete
  6. krásne..ten rúž ti svedči veľmi!

    ReplyDelete