Saturday 3 August 2013

AVON Mega Effects Mascara. páči/nepáči? a čo na to "porota"?



Tak sme ju teda vyskúšali. (Ja + 9 dievčat, ktoré boli najrýchlejšie a na tento článok reagovali ako prvé.) Svojím spôsobom spoločne, v podstate každá sama. A opäť raz sa potvrdilo staré známe: "sto ľudí, sto chutí". 

Dovoľte, aby som začala mnou.  Keď som krabičku so špirálou doma po prvý krát otvorila, nestačila som sa čudovať. V ruke som držala malú "fixku", ktorá mi padla akurát do dlane. Chvíľku som na ňu pozerala s úžasom, pretože tá malinová farba na obale bola naozaj špica a veľkosť špirály, ktorá sa mi vojde dokonca i do peňaženky, to už je čo povedať. Úžas ma prešiel, keď som dala dole vrchnáčik. Nie preto, že by ma čakala nejaká tá katastrofa, no po tom, čo som ten vrchnáčik dala dole, na mňa vykúkala "z fixky" malá palička, ktorá vyzerala ako lyžička na zmrzlinu. Dala sa pohybovať hore a dolu, podľa toho, ako som chcela ja. Zábavné, to áno, ale ako sa tá palička odtiaľ vyberá?! Našťastie, pre "učenlivých" ako som ja, bol k tomu i návod na použitie. Jediné, čo bolo potreba bolo pohýbať paličkou zľava doprava (či naopak) a bolo po probléme. Štetinky špirály sa ukázali v celej paráde. "Fixka" sa razom zmenila na "maliarsky štetec" a po priložení na oko zachytila takmer celé mihalnice od korienkov až po konce. (Do kútika som nanášala špirálu opatrnejšie. Predsa, tie štetinky sú celkom tvrdé a pár krát sa mi pri tomto type štetiniek stalo, že som si s tým takmer vypichla oko.) Nanášala sa mi bravúrne a "zafarbila" všeto, čo som potrebovala.Výrazná čierna farba, mihalnice krásne nezlepené, každá riasa má svoje miesto, vytočenie i bez klieštikov. Špirála mi na očiach vydržala celý deň bez "žmolenia sa", neopadala, ani sa nerozmazala.Funkciou, tvarom i dizajnom mi veľmi vyhovuje a za seba hovorím "ÁNO". :)
A čo na to "porota"?





Paťka: Je naozaj perfektná. Mám jemné a svetlé mihalnice, ale keď nanesiem túto špirálu zvláštneho tvaru, mihalnice mám ihneď čierne a učesané. Keďže nezaberie veľa miesta, je veľmi praktická a nemusím sa s ňou dlho trápiť.
Baška B.: V prvom rade ju ešte nemôžem hodnotiť úplne, lebo je nová. Pre mňa všetky nové špirály majú nedostatky, pretože kefka je príliš mokrá. Tým pádom sa riasy, aspoň mne, dosť lepia, a na odlepovanie preto musím používať ešte inú, suchú kefku. Ja patrím medzi tie, ktoré si riasy natáčajú a vytáčajú až do neba, na čo táto kefka nie je stvorená (na tieto veci budem ďalej používať klasickú). Ale čo sa týka "predĺženia", tak s tým som spokojná, naozaj riasy dobre predĺži. No musím sa s ňou naučiť ešte pracovať, predsa, má iný tvar a na niektoré miesta sa s ňou nedostanem ako s klasickou. Najmä na začiatku a konci...Ale to možno časom vylepším. Avšak na také to rýchle namaľovanie sa(mam asi tak 5 minút, lebo nestihnem autobus) je celkom v pohode. Aj celkom dlho vydrží, čo som bola prekvapená. Keď idem von a vrátim sa neskoro v noci, že sa už neodmaľujem, tak väčšina riaseniek mi spadne dolu, ale táto mi vydržala, ako keby som si ju dala len nedávno. Čo má pre mňa zas ďalšiu nevýhodu, lebo väčšinu make-upu si dávam dole s vodou, aby som použila minimum odličovacov , keďže najmä moje oči sú na to brutálne citlivé a neznášajú ich, tak s touto špirálou som mala trošku problém dať ju dole. Neviem, prevratný na nej je asi len ten tvar, je fakt zaujímavý, ale funkciami moc neprekvapila, preto ostanem verná klasickej kefke. Ale ako vravím, je ešte príliš nová na to, aby som ju mohla zhodnotiť na 100%.

Mia: Výhody: Riasy krásne predĺži a vytočí smerom nahor, moje oko vyniklo (aspoň to tvrdí okolie :)) farba výrazná a pekná, vydrží celý deň

Nevýhody: Podľa môjho názoru zbytočne prekombinovaný tvar, ťažké nanášanie. V prvých momentoch najmä nezvyk, ak som sa pomýlila a náhodou zafarbila aj horné viečko – ťažké odstraňovanie, veľmi náročné na čas a ak sa ráno náhodou ponáhľate- zvoľte inú maskaru

Čo na ňu hovorím ja? Úprimne, nevyhovuje mi. Možno som nemotorná, ale ovládať túto –polozvýrazňovačku (smiech) som sa nenaučila. Riasy mi síce nezlepila, ale očakávaný „mega effect“ sa nedostavil. Takže pre mňa nie, zostávam verná svojej tradičnej, rokmi overenej maskare. Myslím si však, že dievčatá, ktoré majú objemnejšie riasy a potrebujú ich predĺžiť, príjemne prekvapí. Na záver dávam plus jej malej veľkosti- zmestí sa naozaj všade a taktiež aj jej relatívne vtipnému dizajnu. :)

Každopádne ďakujem Ivanke a aj Avonu, že som si ju mohla vyskúšať :)



Karin: Som s ňou úplne spokojná. Mihalnice sa mi vôbec nezlepili a stačila jedna vrstva a mihalnice boli výraznejšie. Určite si ju ešte objednám.


Baška Ch.: So špirálou som spokojná. Páči sa mi originálny dizajn, ktorý sa Avonu veľmi podaril. Na začiatku som mala menší problém s otvorením, aby som to nepokazila.
Prvý krát keď som si špirálu nanášala, tak som sa bála aby som si pri nanášaní nepichla do oka, alebo nenaniesla špirálu okolo celého oka. Ale našťastie sa nič hrozné nestalo, a na nanášanie som si zvykla. Pravé oko mi problém vôbec nerobí, ale pri ľavom oku mi to, až tak dobre, nejde. Kefka je dobrá, a pekne vytočí riasy a nanesie primerané množstvo. Farba je čierna, čo mi vyhovuje a taktiež ani nesmrdí, čo sa tiež berie za pozitívum.
Som rada, že som mala možnosť testovať túto špirálu. Veľmi som si ju obľúbila, a teší ma, že môžem mať tento originálny kúsok doma


Peťka: Najprv ma asi ako ostatných zaujal obal, malý a praktický. Akurát do kabelky. Po otvorení ma zase čakala nezvyčajná kefka. Špirála mi padne skvele do ruky, čiže sa s ňou pracuje dobre. Dá sa aj nastaviť rukoväť (neviem, ako to mám nazvať:D), takže sa s ňou dajú dobre namaľovať aj spodné riasy. Vytkla by som jej možno, že riasy trochu zlepuje a večer sa mi trošku začne "žmolkať" (trúsi sa pod očami:D). Odličuje sa dobre s micelárnou vodou, takže s tým problém nie je. Som s ňou spokojná, ale neviem či by som si ju kúpila druhý krát. :)



Mirka: Na tejto riasenke ma určite ako prvé zaujal jej dizajn, je veľmi pekný, malý a praktický. Jej otváranie je trocha nezvyčajné, no myslím si, že je to len o zvyku. S nanášaním som nemala žiaden problém, s jej pohyblivou rúčkou sa každému ľahko prispôsobí. Pekne mi vytočila a zvýraznila oči a vydržala mi celý deň. Som rada, že som ju mohla vyskúšať, určite odporúčam :)

Simonka: Na novú špirálu od Avonu som netrpezlivo čakala. Hneď ako som ju našla v schránke hneď na schodoch som roztrhla obálku a očakávala čo bude dnu. Predstavovala som si ju z obrázkov väčšiu. Milo ma prekvapil celkom spratný tvar pripomínajúci fixku. Priznám sa, že otvoriť ju bola pre mňa menšia maturita (to že je k nej aj návod som si najskôr nevšimla) , ale po pár minútach sa mi podarilo otvoriť ju. Na prvý pohľad sa mi zdalo, že na štetinke je príliš veľa farby a bude lepiť mihalnice dohromady. Nelepila ani počas dňa neopadávala a netvorili sa z nej také tie malé čierne hrčky a bodečky pod okom.  Za najväčší problém považujem fakt, že som zvyknutá držať a pracovať s kefkou zo špirály úplne inak, čiže na tento kartáčik a držiak si budem musieť zvyknúť. Inak sa mi špirála celkom pozdáva je to fajn oživenie a osvieženie v špirálovej oblasti. :)


A ja mám po nej takéto očiská :)



  • Ďakujem dievčatám za ich názory a teším sa v budúcnosti na ďalšiu spoluprácu aj s vami ostatnými. ;)

        Love, peace and fashion Ivanka & Sweeties


12 comments:

  1. To sú tvoje nechty,tieto " špicáky " ? :-)

    ReplyDelete
  2. rozmýšľala som už nad ňou, ale predsa len mám trochu obavy kvôli tomu tvaru. inak super článok :)

    ReplyDelete
  3. Hezký článek, musím říct, že vypadá vážně zajímavě.:-)

    ReplyDelete
  4. Ja som s ňou spokojná, najprv som mala obavy, že ako sa s ňou bude pracovať, ale vyhovuje mi :)

    ReplyDelete
  5. Určitě vyzkouším. Mám ráda nové jiné věci.

    ReplyDelete
  6. Škoda, že som to nestihla medzi prvými. Vyzerá to zaujímavo, ale aj dosť komplikovane. Láka ma to vyskúšať. Cena rozhodne, či si ju objednám :-)

    EverythingWhatKatyLoves

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Fiiiha dievcata,tak to by trebalo naozaj otestovat.Vyzera to velmi zaujimavo.
    Ivanka super clanok,dik.:-))

    Patricia
    http://www.youtube.com/user/patriska2910/videos

    ReplyDelete
  10. nedokážu si představit, jak se s ní pracuje, ale řasy s ní vypadají fantasticky!

    ReplyDelete
  11. You used to be much more "muchier." You've lost your muchness.

    ReplyDelete