Thursday 15 August 2013

Black, red, white. A dotyk modrej.


Wrap shorts. "Všetci" ich majú. Poväčšine, zo Zary. Aj ja som ich chcela. Nie preto, že ich majú všetci. Skôr kvôli ich multifunkčnosti. Dajú sa nosiť v elegantnom i športovejšom zladení, sú jednoduché, no pritom tak krásne. 
Videla som ich u Annie či u Maff a zamilovala som sa do nich. V Zare som ich nevidela (Ozaj, o tom vám musím porozprávať. Keď sme bola v Nemecku, navštívila som tri Zary. Jednu v Ingolstadte, dve v Mníchove. Tá v Ingolstadte bola menšia, no pekne "uprataná", veci viseli poslušne na vešiakoch, všetko bolo prehľadne zoradené a pre nakupujúcich, oku lahodiace. V Mníchove bola situácia iná. Oba obchody obrovské, rozhádzané, veci sa váľali kade-tade po zemi, ľudia v eufórii, po niektorých šatách dokonca šliapali!, ku všetkému sa hrnuli ako pes k údenému. Katastrofa! Akoby dávali zadarmo a zajtra mal prísť koniec sveta. Pritom tie veci sú, na tú kvalitu, ktorú Zara ponúka a  v akých podmienkach sa tie veci údajne šijú, nesmierne predražené. Vďaka Bohu za naše malé obchody. Síce s menším výberom, ale o to s pohodlnejším nakupovaním a milými predavačkami, ktoré vás už pomaly poznajú aj po mene.) a cez internet sa mi ich voľako intenzívne hľadať nechcelo. (Zato tento kabát z Reservedu nie a nie zohnať aj napriek obrovskej snahe. Ak by ste niekde videli podobný, dajte vedieť.)
Tak som to teda nechala tak. Možno to bola len platonická láska...

Alebo možno aj nie. Vďaka Persunmall.com ich už mám doma a som si istá, že to len také platonické "čoro-moro" nie je. Ozaj sú super. Ani sa nedivím, že im toľko dievčat podľahlo. 
Ja som ich dnes skombinovala s modrou a červenou v podobe doplnkov, pričom základný look je o bielej a čiernej. 
Pokiaľ sa ma niekto chystá v komentároch opýtať, či sa nehanbím chodiť po svete len v bralete a saku, tak odpoviem už teraz. Nehanbím. Cítim sa v ňom dobre. Nie je vulgárny a neodhaľuje nič, čo by malo ostať skryté. Nosím ho veľmi rada a oceňujem jeho variabilitu. 
(Ak ste niekde nejaké pekné bralety videli, sem s nimi.)













Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Second-hand (Steve Madden), Šortky: Persunmall, Opasok: Z Talianska, Sako: Pimkie, Bralet: Second-hand (H&M), Náramok: vintage, Náušnice: Trend Shoes (z Nemecka), Kabelka: Trend Shoes (z Nemecka)


19 comments:

  1. Vau, uzasny outfit, mega chvalim :)

    ReplyDelete
  2. a ludia sa ta aj tak opytaju v komentoch ci sa nehanbis chodit takto po ulici, lebo ten text mozno ani nedocitaju do konca

    ReplyDelete
  3. Tento outfit je uplne uzasny, krasny a dokonaly. A naozaj sa nemas za co hanbit. :)

    ReplyDelete
  4. Si neskutočne krásne oblečená ! Neverila som, že som na blogu nejakej slovenky. Si ako vystrihnutá z amerického časopisu ! :)
    Môj blog : colorful thoughts :)

    ReplyDelete
  5. Nádherný outfit! Milujem bielu a hoci tento štýl šortiek nie je môj obľúbený na tebe to vyzerá božsky :) Missy

    ReplyDelete
  6. Kdo jiný než takováto krásná dívka si může dovolit odhalit trošku víc, tedy dokonalý kousek bříška? Doufám, že se žádný hlupák nenajde, kdo by ti něco kritického psal. Velice ti tento outfit sluší. Kéž bych mohla nosit takovéto šortky. To je tak 13 let, co jsem je nosila v USA.

    ReplyDelete
  7. vyzeraju fakt super. Pekne si to zladila. Kolko ta prosim stáli?

    ReplyDelete
  8. poviem ti, že na extra horúce dni je bralet skvelá vec!
    a máš úžasnú postavu, tak prečo niečo také jemne sexy nenosiť! :).
    inak, vyzeráš nádherne, ale to ty vždy!

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  9. Až na to, že by to musel být bralet, což není. Je to korzetová podprsenka a všichni se tu z toho cizího slova můžou uvzdychat, koukám :-D Takhle se mi to fakt nelíbí, ač mám normálně tvé "úlety" ráda. Pásek hrůza, navíc nesedí, nehty už jsme probraly, tudíž o nich pomlčím, kabelka se jako hodí k čemu?, boty jediný jsou krásný. Nemyslím si, že by ses měla za něco stydět, ale ty to prostě vždycky podáš tak... zvláštně. Kalhotky nejsou hotpants a korzetová podprsenka neni bralet, ač se tady všichni tváří, jak jsi světová.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa neposer teraz.

      Delete
    2. Já si pamatuju, že se hotpants prodávaly jako kalhotky. A je mi úplně jedno, jakou máš postavu, ale tohle prostě není oblečení na ven.

      Delete
    3. Ak sa vám to nepáči, nekážem vám to nosiť, dokonca sa na to nemusíte ani pozerať. To je čaro osobnej slobody a možnosti výberu. :) Jednoducho stránku vypnem a hotovo. :)

      Delete
    4. Ale do mé osobní svobody patří také vyjádření názoru, byť negativního. A samozřejmě ty máš osobní svobodu nosit to, co se ti líbí. To ale nic nemění na tom, že takovéhle oblečení se hodí do magazínů a ne do ulic, protože to postrádá základy slušného oblékání.

      Delete
  10. Moc mi to jako bralet nepřipadá, ale i tak ty si tohle můžeš dovolit se svojí postavičkou :)

    ReplyDelete
  11. Predtým ako začneš používať "cudzie slová" resp. názvy kúskov odevu, mala by si si najprv nájsť čo, ktoré znamená. Na tomto outfite mi vadí iba ten opasok, je tam zbytoční a rušivý. Inak veľmi pekný.
    S tou korzetovou podprsenkou.... no je to spodne prádlo, preto by nemalo byť na vrchu, na to sú Bra Topy resp. Bralety, ktoré zoženieš momentálne hocikde. Typický problém ako s leginami, ktoré sú spodné prádlo, a teda by mali zakrývať partie, ktoré by mali byť zakryté.. Inak krásne nohy máš =)

    ReplyDelete
  12. super outfit

    http://myprettyblog48.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  13. BABY :) www.littleyoungladies.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Vopred prepáčte, že sa budem skrývať za "anonym". Pohybujem sa nejaký ten rôčik v módnom priemysle a tak nejako cez štylistku dopočul o zaujímavej slečne a tomto blogu. Áno slečna Ivanka je pekná a jej nohy sú to ospevované, ale myslím, že to nie je podstata blogu. Podstata blogu je o móde a Ivankinmu vzťahu k nej. Prešiel som si dva-tri články, najviac ma zaujalo citlivé písanie textov (dal by som to do popredia na Ivankinom mieste a skúsil image budovať hlavne na tejto úrovni - tá nepriberie,nemusí byť namaľovaná,nemusí byť odhalená a stále je zaujímavá). Nechcel som sa najprv vôbec vyjadrovať, nie je to celkom môj štýl, ale tá debata pod týmto článkom ma nakopla! Takže najprv chcem povedať, že farebne to úplne sedí, je to veľmi oku lahodiace aj pranierovaný opasok je chic :) Jediné čo je naozaj vyslovene vulgárne je ten korzet.Áno možno chcela šokovať, možno chcela provokovať, možno chcela zaujať a oživiť mdlé slovenské ulice, akceptoval by som to pri Vivienne Vestwood, ale pri slečne ako vy Ivanka je to veľmi prvoplánové. Určite Vám vo Vašom veku lichotia chlapčenské poklony pred Vašou postavou, ale tento ťah na bránku z môjho pohľadu nevyšiel a je podľa môjho názoru naozaj veľmi lacný. Nik nevraví, že nemáte čo ukázať alebo nemôžete trochu provokovať,ale prezentovať sa mini kraťaskami a "zaklincovať" to odhaleným spodným prádlom je niečo, čo by som prirovnal ku čiernemu prádlu presvitajúcemu cez biele nohavice alebo vytŕčajúcim tango-nohavičkám. Ivanka niekedy menej je viac a aj keď Vášmu sebavedomiu určite lahodia obdivné komentáre a žiadostivé pohľady chlapcov, myslím, že máte na viac ako zaujať takýmito "prednosťami".Niektoré outfity sú krásne ženské, vkus nepochybne máte, len sa nedávajte na takúto prvoplánovú ľahkú erotiku, takému dievčatku to nesluší. Prajem pekný deň a vopred sa ospravedlňujem, ak som sa Vás dotkol, nebolo to myslené ako útok na Vašu osobu.

    ReplyDelete