Thursday 29 August 2013

deň medzi nedeľou a pondelkom.


Keby sa tak dal zastaviť čas, bola by som ho zastavila teraz. Nepýtajte sa prečo. Sama vám neviem odpovedať. Len to tak cítim. Som spokojná so všetkým, čo je, čo bolo, čo bude a viac mi netreba.

Keď som bola malá, ktosi mi povedal, že hviezdy majú čarovnú moc. Keď padajú, plnia sny. Nám, obyčajným ľuďom, ktorí si to niekedy ani nezaslúžime. Odvtedy vždy, keď vidím nejakú padať, si niečo želám. A niekedy sa tie moje želania, sny a túžby aj plnia. A aj keď viem, že na to, aby bol človek šťastný a sny sa mu plnili, nepostačí iba pád niekoľkých hviezd, verím tomu, čo robím, verím sebe a hlavne verím v nemožné. Pretože zázraky sa dejú, aj keď o nich niekedy pochybujeme. 


O krabici z Avonu, plnej šikovných vecičiek, som už písala tuto. Teraz by som vám rada predstavila prvé produkty z nej, ktoré som mala chuť vyskúšať ako prvé, keďže sú o niečo iné, než zvyčajne sama používam.
Čo sa týka produktov, ktoré som pri líčení použila (ak by to niekoho zaujímalo), sú vyobrazené na záver článku, rovnako ako aj konkrétne odtiene, ktoré som použila.

Začnem štvoricou očných tieňov, ktoré som si v krabici našla. "Odborný názov" True Color Quatro- Unrestrained. Na prvý pohľad štvorica odtieňov, ktoré by som ja osobne nikdy nezlúčila dokopy. Možno preto, lebo som verná kombinácii hnedá-béžová, možno preto, lebo fialová mojim očiam nepristane.
Avšak, ako som zistila, tá kombinácia farieb si navzájom a s mojimi očami rozumie viac než dobre.
Najskôr som sa bála, že líčenie pokazím. Potom som mala strach, že sa všetko "zbije" dokopy a ja budem mať na očiach miesto tieňov čosi, čo pripomína monokle. A nakoniec rešpekt zo samotného dymového líčenia.
Všetky obavy, strachy a rešpekty však postupne šli bokom a ja som bola s výsledkom viac než spokojná. Okrem toho, na spodnej strane krabičky je návod, ako a kde jednotlivé tiene použiť, tak som sa nechala viesť.
Čo sa týka kvality, som spokojná. Ani po niekoľkých hodinách na očiach sa "nezliali" a stále vyzerali sviežo.

Ďalšími produktami "z krabice" boli ceruzka na pery Ultra Glimmerstick Lip Liner- Mystery Mauve a rúž na pery Ultra Color Rich Liptick- Frozen Rose, ktoré sú farebne takmer rovnaké, takže som ich mohla bez problémov použiť spolu. Keď som rúž po prvý krát vysunula z obalu, povedala som si: "Skvelý starecký rúž." Bola som nadmieru skeptická, a síce, zbytočne. Na perách vyzerá úplne inak ako "v ruke". Farba mi sadla ako "r*ť na šerbeľ" a nosím ho takmer stále. Nielen preto, lebo sa mi páči jeho, viac-menej prirodzená, farba, ale aj preto, lebo mám po ňom vláčne a zdravé pery. To, ako dlho drží, vám presne nepoviem, lebo ja si preventívne rúžujem pery po celý deň, no s istotou môžem tvrdiť, že v mojom prípade odolal i náporu plnenia si povinnosti pitného režimu.

Toľko o Avon produktoch,
školopovinní, užite si posledné dni prázdnin. :)

Ja som opäť v Nemecku, síce len na krátko, no o to intenzívnejšie. ;)

















Ako základ som použila Very Me Prep Me Perfect od Oriflame. 
Následne som naniesla BB Krém (Skin Dream BB Cream, odtieň Medium), ktorý som zmiešala so Sébium Al Korektorom, aby sa farebne čo najviac priblížil mojej pleti.
Zafixovala som to transparentným púdrom od F&F. 


Líčka som, ako zvyčajne, zvýraznila bronzerom od Astoru (Astor SkinMatch Bronzer 4Ever, odtieň Brunette) a bronzerom od GOSH-u (Gosh Giant Sun Powder).


Na oči som použila tiene od Avonu (True Color Quatro- Unrestrained.).


Na pery ceruzku (Avon, Ultra Glimmerstick Lip Liner- Mystery Mauve) a rúž (Avon, Ultra Color Rich Liptick- Frozen Rose). 
(Odtieň na obrázku sa od toho, ktorý som použila, líši.)


Foto: Jurko Petruš

Love, peace and fashion Ivanka




10 comments:

  1. odkiaľ šatyyy? :))

    ReplyDelete
  2. foto jurko petruš??? wow
    zaslúži si tri bigmacy..! :)

    ReplyDelete
  3. Pristane ti to :) a pozývam ťa na moju giveaway :) http://lenusmev.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. nádherné šaty :OO

    ReplyDelete
  5. Love your makeup! And love your dress, too!

    ReplyDelete
  6. Nice post! I like it! http://www.cheapdressale.com/

    ReplyDelete
  7. very nice!!!Love your makeup!

    ReplyDelete