Saturday 10 August 2013

I feel great.




Niežeby som považovala fakt chodenia na pláž "nastajlovaná" za určitú morálnu povinnosť, ale cítim sa tak lepšie. S kvietkom vo vlasoch a nejakým tým druhom "záclony" prehodeným cez plavky, sa mi pomedzi ľudí (a ryby) chodí lepšie. Okrem toho, necítim sa taká "nahá" a pokojne tak môžem skočiť i do obchodu.
Mám sa fajn. 
Teda, mám sa výborne.

Asi tu chcem ostať... 

Viete, čo je pre mňa najhoršou "letnou disciplínou" pri nakupovaní? Výber tých správnych plaviek. Všetky sú vždy nadmieru krásne a štýlové, zväčša spôsobujúce davovú psychózu a nakupovacie maratóny. No akonáhle si nejaké vyskúšam, nadšenie zo mňa veľmi rýchlo opadne. Tu to divne sedí, tu to nejako odstáva, tu sa to krúti, tu sa to o chvíľu rozviaže. Tu je to malé, tu je to veľké, tu je to priesvitné, tu to ešte len bude priesvitné.
Hotová komédia. 
Zakúpenie dobre padnúcich plaviek je asi najťažšia úloha, ktorá pre mňa existuje. 
Dlhú dobu som túžila po plavkách s vysokým pásom. Jednu sezónu mali v H&M také roztomilé ružové s plameniakmi. Samozrejme, ich kúpu som nestihla. Potom som videla na Asose tie najkrajšie plavky na svete s potlačou kornútkov so zmrzlinou. Ako inak, vypredané.
Keď som už pomaly, ale iste, začala strácať nádej, objavila moja maminka v regáloch s tonou plaviek v H&M, niekde úplne naspodu, jednoduché čierne plavky s vysokým pásom a vystuženou podprsenkou. Sen každej ženy! (O.K. Nie každej, ale môj určite.)
Tak som ich teda zobrala na dovolenku.
Čierny vrch som však tentokrát vystriedala za niečo farebnejšie a hor sa užívať si more!

Čo vy a plavky? Tiež je to beh na dlhé trate?  Alebo skôr "malina"?













Foto: Mamina

Love, peace and summer Ivanka

Spodný diel plaviek: H&M, Vrchný diel plaviek: Atmosphere, Okuliare: H&M, Tobielečosi: Vintage, Topánky: F&F

9 comments:

  1. Najviac sa mi páčia mená tvojich fotografov :) Bože, ako ja milujem vysoký pás. Tebe najviac pristane prirodzenosť, žiadne makeupy ani líčenia. Takto si krásna :)

    ReplyDelete
  2. a ja som myslela ze su to tie tvoje hot pants, a to su plavky...

    ReplyDelete
  3. "Tobielečosi" mě pobavilo:-) No, jinak vybírání plavek teda spíš ne-malina. Letos jsem objevila krásné fialové s bílými puntíky. Jsou ale jednodílné a já vůbec nechápu, jaká se na mě snesla vlna názorů "jednodílné?to je hrozný, vždyť se vůbec neopálíš a bla bla..." No a co, břicho stejně nikomu neukazuju a aspoň se nemusím patlat opalovákem (mazání břicha jsem vždycky nevím proč nesnášela). Nakonec prý vypadám "retro, jako z reklamy na cikorku". No, budiž, i když netuším, jestli je to kompliment nebo urážka :-) Mně se ale strašně líbí, tečka.

    ReplyDelete
  4. dokonalu postavu mas , zavíst ;-)

    ReplyDelete
  5. plavky sú mission impossible ... :D

    ReplyDelete
  6. Beh na dlhé trate ?:) ..Maratóoon .. ale už plavky nakupujem len cez internet a celkom mi to vyhovuje :) dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. parádne retro gaťuše, tak... no, aj podprsenka teda, ale mne takýto strih na moje malé prsia nepristane, tak za podprsenku nehlasujem.

    ReplyDelete
  8. Podla mna ti tvar takychto plaviek moc nepristane, uplne ti to znicilo pas

    ReplyDelete