Thursday 1 August 2013

little mix V., new in a "malé, ale účinné" (a.k.a. ARIEL Power Capsules)


Tento článok sa skladá z troch častí. :)


Little mix príspevky už tí, ktorí blog navštevujú dlhšie, poznajú. Mix fotiek z Instagramu, ktoré sa počas mesiaca nakopili. Pravdou je, že tento mesiac veľmi plodný (na Instagrame) nebol. Dôvodom bolo najmä chýbajúce pripojenie WiFi v Nemecku, ktoré buď neexistovalo, nefungovalo, alebo bolo zaheslované a personál podniku bol veľmi neochotní nám to heslo dať. Nevadí, aspoň ste si tí, ktorí ma tam sledujete, trošku odo mňa oddýchli. :)
No poslúžila webkamera...


1. outfit, ktorý už na blogu bol / 2.s človekom, pre ktorého by som bola ochotná spraviť čokoľvek / 3. s bráškom
4. new in / 5. ukážka z posledného fotenia / 6. najkrajšie auto na svete
7. leto, leto, leto / 8. nemecká Disco / 9. už ma predsa poznáte :)



A nasleduje New In. Nefotila som všetko, keďže sa všetko odfotiť nedalo a asi by vás všetko ani nezaujímalo. :) Tak aspoň malá ukážka.
(Ozaj, ten nápad v komentároch, ktorý tam odznel, aby som natočila video s New In, je super-duper. Niekedy to určite vyskúšam. Len teraz som v "jednom kole" a nemám tak veľa času, takže dnes iba fotky.)



Asi som topánkomaniak. 
1. biele tenisky, Pimkie, 7€
2. ružové balerínky, obrovský obchod s topánkami, 20€
3. sandálky, Trés Chic, 15€
4. najsamlepšietopánkynasvete, Iron Fist, 40€
5. "boty na klínku", Trés Chic, 10€


šaty, Promod, 15€


Veci uvidíte v príspevkoch počas najbližších mesiacov :)

Nohavicosukňa, Zara, 22€ 
Sukňa, Vero Moda, 10€
Sako, Warehouse, 11€
Sveter, Zara, 10€


prívesok na Thomas Sabo náramok


ruksak, Aldi, 12€

A čo je malé, milé a najmä účinné? Nové gélové kapsule od Arielu.
Možno sa práve čudujete, čo robí "náčinie na pranie" na blogu, no nezabúdajme, že tie veci, ktoré nosíme, je potrebné (niekedy) aj vyprať, všakže. (Aj keď, proti gustu žiaden dišputát. Ak niekomu vyhovujú zamazané a smraďošské veci, nech si ich nosí. Nezakážeme mu predsa.) 
A tak Ariel prišiel s novinkou "Ariel Power Capsules Color&Style", ktorú som mala možnosť vyskúšať na vlastnej koži. Kapsule som dostala v praktickej taške, ktorá má štítok Made in Slovakia a v taške ma okrem kapsúl čakalo i prekvapenie vo forme trička z Puojdu. Nie toho, čo máme doma, samozrejme. Ale toho nášho, slovenského, na ktorom nájdete aj takúto úplne roztomilú nanukovú sukňu.
Ale späť k veci. V taške bolo skvelé tričko z príjemného materiálu, ktoré mohlo byť podľa "pokynov", ktoré som dostala, použité na otestovanie kapsúl. No to by som musela to tričko schválne ufúľať, čo mi však bolo ľúto. Preto som na otestovanie použila šaty, ktoré som mala pri tomto fotení. (Pokiaľ sa práve ochranárky prírody búria, že mám v práčke iba dva kúsky oblečenia, búria sa právom. Inokedy plníme práčku do prasknutia, no tentokrát som potrebovala šaty vyprať ihneď, pretože som v nich bola namočená v prapodivnom jazierku plnom prapodivných živočíchov a nechcela som riskovať, že sa zničia, kým sa veci nakopia.) Šaty som teda hodila do pračky a spolu s nimi aj jednu kapsulu. A čo je tá kapsula teda zač?

"V súlade s myšlienkou „malý, ale účinný“,  vytvoril Ariel doteraz najkoncentrovanejší prací prostriedok. Nový patentovaný viackomorový dizajn a jedinečné zloženie spájajú silu a výkon do jednej malej kapsuly. Vďaka tomu sa stáva pranie šiat jednoduchšie a efektívnejšie. Ariel unikátnym a inovatívnym spôsobom kombinuje dizajn a účinnosť pre dosiahnutie dokonalého výsledku. Jedinečný trojkomorový dizajn robí nemožné možným. Udržiava účinné zložky oddelene, až kým kapsula nepríde do kontaktu s vodou, ktorá aktivuje vysoko koncentrovaný gél. Sila z jednej malej kapsuly stačí na to, by si s ňou vyprala plnú dávku oblečenia, pričom dosiahneš ešte lepší výsledok, ako s doterajšími gélmi či gélovými kapsulami Ariel.
Táto prevratná kombinácia technológií čistí do hĺbky, dôkladne odstraňuje škvrny, je šetrná voči tvojmu 
oblečeniu a zachováva jeho belosť a jas. Po každom praní môžeš očakávať dokonalý výsledok."

Toľko teórie, ale aká je prax? No, bohužiaľ, rovnaká, ako tá teória. Som viac, než spokojná. (Ja už by som naozaj chcela napísať na nejaký produkt niečo negatívne! Avšak všetky produkty, ktoré som doteraz skúšala, mi vyhovovali, takže nemám prečo...)
Kapsule sú naozaj skvelé. Okrem toho, že prádlo po nich nádherne vonia, zmizli aj všetky škrvny, ktoré sa na oblečení nachádzali. Najskôr som teda prala šaty z fotenia, ktoré boli od blata a "zelenej" vody, neskôr s maminou aj klasickú várku farebného prádla, v ktorom sa nachádzali aj bratove, kvalitne zamazané, tričká. Po oboch praniach boli veci ako nové, krásne voňavé a svieže.
Čo by som ešte dodala, je fakt, že som mala chuť tú kapsulu "ochutnať". Celá vyzerá tak lákavo, s tými troma komôrkami a takým zvláštnym obalom, ktorí sa skvelo žmolí v rukách...
No nič, každý máme svoje "úchylky".

Ozaj, tričko od Puojdu na fotkách veľmi vidieť nie je, čo je škoda, lebo je naozaj zaujímavé. No niekedy vám ho odfotím. (Je položené na práčke. :))
Ale ak by ste také tričko od Puojdu chceli vyhrať, stačí povedať. Nejakú tú "giveaway" spraviť môžme.
;)







Love, peace and everything Ivanka

6 comments:

  1. tá reklama efoxcity.com prekrýva článok...teda aspoň mne :D

    ReplyDelete
  2. šaty z promodu a fotky z jazierka sú krásne...

    ReplyDelete
  3. I love the white top and white trainers.

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. To tricko by ma asi zaujimalo viac ako kapsule..

    ReplyDelete
  5. ruksak je krásny :)

    ReplyDelete