Friday 27 September 2013

máme sa fajn.


Nestarám sa. Aspoň na pár dní.
Ide sa nakupovať, oddychovať, užívať si.

Nájsť perfektné lodičky, ktoré vás chytia za srdce, sadnú vám na nohu a majú krásnu farbu, je niečo ako... (nech si každý doplní podľa svojho). 
Pre mňa osobne je to školský beh na dlhú trať (napríklad taká 12-minútovka), počas ktorej celý čas nadávam, že musíme behať dookola po zarastenej antuke a byť objektom na pozorovanie pre dôchodcov, ktorí nemajú čo robiť a na sídlisku vykúkajú z okien, a na ktorej konci sa nemôžem zväčša nadýchnuť a mám chuť všetkých zaškrtiť. Nakoniec som však s výsledkom vždy spokojná.
Čo sa týka kúpy lodičiek, počas hľadania toho správneho páru nadávam, že behám po všetkých možných obchodoch a aj tak nikde nič nemajú (sú skoro také nekvalitné ako tá antuka) a predavačky, ktoré ma pozorujú, sa zo mňa len smejú (ako tí dôchodcovia, ktorí nás pri behaní pozorujú). 
Avšak, našla som ich! 
Majú nádhernú zelenú farbu, dokonalý tvar a sú maximálne pohodlné. Boli navrhnuté Nataliou Vodianovou (so šľachetným úmyslom pre Naked Heart Foundation) a nosia ich aj tieto krásky!

Pre jesenné a zimné obdobie som veľmi túžila po pruhovanej sukni ktorá nebude ani dlhá, ani krátka, strihovo do á-čka a z hrubšieho materiálu, aby som ju mohla nosiť aj v období, kedy nám napadne sneh. U nás som nič nevidela, no vďaka spolupráci s Chicnova.com som si mohla jednu objednať. Priznám sa, bála som sa, že bude príliš krátka, príliš malá, príliš tenká a celkovo nezapadajúca do mojej predstavy, no našťastie boli moje obavy zbytočné. Je perfektná a už sa nemôžem dočkať, kedy ju budem môcť nosiť k hrubým svetrom a pančuchám v kombinácii s baretkou a rukavičkami.












Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Margoo (Natalia Vodianova by Centro), Sukňa: Chicnova, Kabelka: Tchibo, Sako: Orsay, Top: Zara, Okuliare: Orsay, Šatka: Vintage, Náušnice: darček od kamarátky


8 comments:

  1. Ivanka, tie topánky sú najkrajšie na svete, neskutočná farba! (akurát to prirovnanie s 12-minútovkou ma zabolelo, lebo ja som ju vždy neznášala a s výsledkom som nikdy nebola spokojná :))
    Ale lodičky božské.

    ReplyDelete
  2. mas pekne opalene nohy :))) a tie lodicky su uzasne a vyzeraju super pohodlne :))) v tych by si aj tu 12minutovku odbehla :D

    Janka

    ReplyDelete
  3. anooo anoo, najsamdokonalejšie topánky!

    ReplyDelete
  4. Asi to bude zniet divne...ale mas naozaj dokonale nohy! :3 ....a lodicky su prekrasne :)

    ReplyDelete
  5. "máme sa fajn" + bruško vytvorené nabranou sukňou a pplmom = bábätko!!
    viem že to tak nie je, ale aspoň som sa zasmiala.., ako môže fotka + text zavádzať..:)

    ReplyDelete
  6. nádherný outfit a tie botičky no krása :))

    Pozývam ťa na moju GiveAway - Rexona dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Tohle je super. Proč se tohle neobjeví na módním pekle? Poslední dobou tam byly tvé outfity dost kritizované, ale vsadím se, že tohle by se určitě líbilo.

    ReplyDelete