Thursday 19 September 2013

slaboch.






"Až raz povieš ahoj, chladne ako zbohom,
začne ťa to mrzieť, za najbližším rohom."


A tak som konečne zistila, čo som zač. Vďaka jednej z najkrajších piesní od Elánu. Tušila som to už predtým, no nikdy som si to nechcela priznať.

Som slaboch. Nemám "gule" na to, aby som ľuďom dokázala povedať zbohom bez toho, aby sa mi hlavou premávali myšlienky, aké to bude, ak sa už neuvidíme, ak sa prestaneme stretávať, ak sa prestaneme kontaktovať. 
Asi nie kvôli nim. Skôr kvôli sebe.
Na jednej strane viem, že naše úlohy v životných dejstvách zožali svoj posledný aplauz a možno aj standing ovation. Viem, že je čas ukončiť, čo bolo, zavrieť za sebou dvere a kráčať ulicou každý sám.
No na druhej strane si sama pre seba vravím: "Čo teraz? Je už naozaj koniec všetkých koncov?" Akosi si nechcem pripustiť fakt, že aj bezo mňa im bude sveta žiť. Že ich život, môj život, pokračuje bez zmien, v rytme, v akom "beží" bežne. 
Je vo mne ten hlúpy pocit, čo ak?
Čo ak mi budú chýbať? Čo ak mi to bude ľúto? Čo ak to tak nemalo byť?


A k tomu som aj sebec.
Lebo myslím len na to, ako bude mne...


Každopádne, všetko sa asi deje preto, lebo to tak má byť.
:)

O tom, ako sa sukňa nosila, si môžete prečítať tu

























Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Second-hand, Silónky: Gate, Sukňa: cez FB, Taška: New Yorker, Tričko: Gate, Náušnice: Stradivarius, Bunda: Second-hand (Primark)

15 comments:

  1. To je prostě nejhorší pocit, uvědomit si, že něčí život bude pokračovat naprosto stejně, nebo třeba i líp, když už do něj nebudu patřit

    ReplyDelete
  2. Moc moc hezké! Takhle se mi to líbí trochu víc, než v kombinaci se stříbrnými botami a kabelkou. Ty punčochy se k "tutu" velmi hodí!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Dokonalá sukňa ! topánky nie sú môj štýl, ale tebe pristane snáď všetko :)
    Krásny text, trochu smutný ale pravdivý ... no tak ako sama píšeš, všetko sa deje z nejakého dôvodu, takže hlavu hore, kto v tvojom živote má byť tak tam aj bude :) Missy

    ReplyDelete
  5. Nikdy som veľmi nechodila na blogy hoci som sa vždy zaujímala o módu a vždy ma bavilo pozerať fashion videá blogeriek na youtube, ale odkedy som objavila tvoj blog vždy sa na ňom zastavím a vždy ma baví čítať články ktoré píšeš a pozerať si tvoje fotky... všetko je zmysluplne napísané a naozaj zaujímavo, niekedy mi tie slová prehovoria do duše ... jednoducho je príjemné si niečo také prečítať po namáhavom dni :) tak držím palce a nezabúdaj pravidelne prispievať, pretože sa vždy teším na nové príspevky !
    PS: máš naozaj dobrý cit pre módu :)

    ReplyDelete
  6. Dokonalé topánky<3
    A na Slovensku je to tak. Oblečieš si niečo iné ako rifle a koženku a už na teba zazerajú.:)

    ReplyDelete
  7. prekrásne fotky

    ReplyDelete
    Replies
    1. a presne tento štýl mi k tebe sedí úplne NAJVIAC!!
      topánočky...ach, skvelý úlovok!

      Delete
  8. Dnes som čítala, že: "There are no happy endings. Endings are sad, so let's have a happy begging and a happy middle." :)

    ReplyDelete
  9. možem sa opýtat v ktorom sekači si kupila tie užasne boty?dik

    ReplyDelete