Tuesday 24 September 2013

svet nie je vždy gombička. ale teraz áno.



Neviem, čo by som mala dnes napísať.
Zistila som totiž, že vždy, keď som šťastná, nedokážem zo seba vyprodukovať nič, čo by stálo za prečítanie. (I keď, podľa názoru niektorých to neviem vyprodukovať nikdy, ale to už je vec vkusu, všakže.) :) 
Vznášam sa vo vlastnom svete, trošku nad zemou, ďaleko od reality. S úsmevom na perách, iskrou v očiach a pokojom v duši.
Je mi strašne fajn.
Vám?

Keď som bola menšia, milovala som "zvonáče" (aka rifle so širokými spodkami). Mala som doma také, ktorých jedna nohavica bola široká ako dve moje terajšie stehná dokopy (a že to je riadna šírka!) a cítila som sa v nich ako kráľovná sveta. Veď aj Shakira a Britney také nosili! Všetci mi ich závideli a ja som na nich bola nesmierne hrdá.
Potom prišlo také zvláštne obdobie, na ktoré rada spomínam, lebo sa na ňom vždy z chuti  a dobre zasmejem. Éra "slimiek", farebných "rúrok", tričiek s veľavravným popisom (ako napríklad "I love your boyfriend") a divných účesov. (Nechcite vidieť fotky!)
 Rifle zvonového strihu pre mňa prestali byť atraktívne a priznám sa, že by som v tom čase bola ochotná obliecť si hocičo, len nie zvonové rifle. Považovala som ich za "módnu samovraždu" takmer na takej úrovni ako menčestráky či nafukovacie pérové bundy. Zo svojho šatníka som ich radikálne "vyšmarila" a nechcela som o nich ani počuť.
Časy sa však menia. Dnes sa na také rifle pozerám opäť ako na kráľovský kúsok oblečenia. Podľa môjho názoru robia pekné nohy, sú veľmi pohodlné a v našich uliciach nie veľmi "okukané". 
V kombinácii s teplou vestou a obľúbeným klobúkom by som ich mohla nosiť snáď aj do konca života. (Alebo do zajtra, všakže. Lebo mám nové lodičky a tie treba tiež vyvetrať. :))

Samozrejme, veľkáveľkáveľká taška nesmie chýbať. Mala v ten deň asi sto kíl a mne išla odpadnúť ruka. Jediné šťastie je, že už sa do školy/zo školy vozím sama autom a veci si môžem pohodlne odložiť aj tam.










Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: New Look, Rifle: Koton, Vesta: Second-hand (H&M), Svetrík: H&M, Košeľa: Reserved, Klobúk: H&M, Náušnice: Romwe, Hodinky: Swatch, Taška: Second-hand


5 comments:

  1. ty ešte chodíš do školy? nematurovala si náhodou minuly školsky rok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Navštevujem bilingválnu sekciu gymnázia. :) v štvrtom ročníku sme mali maturity zo SJ a Literatúry, v piatom ročníku ostatné. :)

      Delete
  2. presne toto MILUJEM! zvonáče sú TOP!!!
    naozaj hezké fotky

    ReplyDelete
  3. fúúúha, tak toto je úžasné!!!

    ReplyDelete
  4. skvelé, naozaj si ma inšpirovala, tuším im aj ja dám šancu :)
    michala

    ReplyDelete