Saturday 2 November 2013

ples príšer.


Ak by som mala zreferovať Halloweensky večer, tak by som ho radšej nezreferovala. Niežeby bolo zle, ale dobre tiež nebolo.
Zhrniem to tak, že deti pod 16 rokov by sa po 22:00 hodine nemali túlať po vonku s očami ako pomlčky a fľaškou v ruke, že "tlačenka" nie je to pravé orechové na tancovanie, že keď som chcela teplo a vydýchaný vzduch, mohla som si doma postaviť bunker z vankúšov a schovať sa doň, keďže by to malo taký istý výsledný efekt ako ten "cirkus" v dajmetomu klube, že budúci rok si urobím súkromnú party (najlepšie ja a ja, aby som mala kde tancovať), že asi som na také veci "stará"?!, keď som sa pri pohľade na tie decká okolo cítila ako "matka pluku" a môj hlboko zakorenený pocit zodpovednosti mi prinášal nutkanie všetky tie deti odviesť domov k mamám a otcom so siahodlhou prednáškou. Jasné, hovorím to, akoby som mala 35 a dve vlastné deti, ale keď je človek na tom tak, že nepije, nefajčí, poslúcha, čo sa mu povie a na diskotéku si chodí zatancovať (lebo na to sú diskotéky určené, keby niekto nevedel) a počas večera, kedy sa chce odreagovať tancom vidí okolo seba 13 ročné deti, ktoré sú opité a neviemčovšetkoešte, pripadám si ako z Marsu.
Aj ja som mala svoje "muchy", keď som mala 13, 14, 15. Chcela som do vlasov melír a do nosa piercing. Našťastie, Bohu vďak a rodičom vďak, sa mi tieto "vyspelé" želania nesplnili a ja som dnes taká, aká som.
Boli a sú určité hranice, ktoré sa nemohli a nemôžu prekračovať a tak to má aj ostať. 
Tak mi napadá, tým deckám dávajú na ten chlast a nechcemvedieťčovšetkoešte peniaze rodičia?

Každopádne, som asi staromódna a nerozumiem tejto dobe.
Ale vyhovuje mi to....


Čo sa týka môjho Halloweenskeho kostýmu, skladá sa z body, hotpants a záclon. Kúpila som ich za 3,50€ v ŤAVE (second-hand), postrihala, poskladala a bolo. 

Mám zlé, zlé vlasy a potrebujem s nimi niečo robiť. Rozmýšľala som, že by som opäť raz vyskúšala niečo kratšie. Problémom však je, že tak, ako to môžete vidieť na fotke nižšie, mi to pravdepodobne držať nebude, takže to zase raz ostane len pri podstrihnutí. Každopádne, budem nad tým rozmýšľať.
Pokiaľ by ste však mali dáky nápad, aký účes by sa vám ku mne hodil, sem s ním. 











Love, peace and monsters Ivanka


21 comments:

  1. pekné fotky, kostým super

    ReplyDelete
  2. nabuduci rok bude party uplne inde a ver tomu, ze alkohol tam nebude a priestor na tancovanie bude obrovsky !!!

    ReplyDelete
  3. super originalny kostym, uplne medzi kamaratkami svietiš:)
    čo sa tyka vlasov, ja som mala svoje cca do polky chrbta a predvčerom som sa dala ostrihať podobne ako ty na tej fotke so zastrčenymi vlasmi, možno o 2cm dlhšie.. som super spokojna, je to zmena ale citim sa super:) už ma moje dlhe vlasy nudili, nefarbim si ich čiže s farbou som experimentovať nechcela takže ostala už iba zmena strihu.. a do leta mam vlasy opäť take ako som mala:) zmena je život!

    ReplyDelete
  4. krásne fotky:)

    andrea-magazine.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Môžem sa opýtať? Tá tretia kamarátka s tou červenou kvetinou išla akože za čo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, taky jsem nad tím přemýšlela :-) Tipuju to na tanečnici flamenca, které se nepodařilo včas sehnat dostatečně reprezentativní kostým :-)

      Delete
  6. Úžasný kostým a mám rovnaký názor na tie deti aj keď ja tiež nie som na party upne triezva :-/

    ReplyDelete
  7. och a ja som si myslela, že to už skoro nik nevidí tak, ako ja... bola som na rovnakej party ako ty, dokonca som ta tam zahliadla :) ale veľmi som si to tam teda neuzila,kedze ako jediná v partii nepijem a nefajcim a mala som čo robiť so zachranovanim svojich kamosiek z problémov najrôznejšieho druhu.. presne ako si povedala, matka pluku..a tie 13-14 ročné opité deti ani nespominam radšej...ani natresk na parkete a nedychatelny vzduch.. každopádne chvalim kostým tebe aj Bobinke,boli ste krásne :)

    ReplyDelete
  8. ja na tvojom mieste idem do tých vlasov. čo mám ja takú skúsenosť, bude to vyzerať ešte lepšie, než si myslíš :)

    ReplyDelete
  9. Ten kostým je naprosto perfektní!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Ah aká som šťastná, že nie som jediná, ktorá sa cíti ako matka pluku! :-D ja už radšej ani na disco nechodím, lebo si pripadám ako z inej planéty, radšej niekam kde aj počujem, čo mi kamaráti hpvoria :-D inak kostým úplne najviac!

    ReplyDelete
  11. Milá Ivana,je síce krásne,že máš takýto kostým,ale nepríde mi pekné vykrádať nápady iných blogeriek (Timbo).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milá Zuzka, nemyslím si, že by som vykrádala niekoho nápady. ;) Pokiaľ viem, Timbo bola za Zombie Doll, čo má od mŕtvej nevesty vcelku ďaleko. Jej kostým pozostával z bielych šiat na štýl "Peter Pan", čo sa teda na ten moj nepodobá, ani keby veľmi chcelo. Čo sa týka make-upu, to s tým "výrezom" tváre mám rovnako, ako ona, uznávam, ale neinšpirovala som sa ňou, ale neznámou slečnou na instagrame. Čo ma však trochu zaráža, je ten útočný a rýpavý spôsob, akým si to napísala. Myslíš si, že Timbo je jediná blogerka, ktorá daný typ makeupu na Halloween použila? Skús si zapnúť Youtube, je tam minimálne 20 blogeriek/vlogeriek, ktoré radia, ako na to. ;) Okrem toho, nie je blog blogom preto, lebo chce slúžiť i ako inšpirácia ostatným? ;) Alebo prečo bloguješ ty? Aby si ukázala, čo pekné si si kúpila a čo si mala včera na obed? Viem, že nie, tak nerozumiem, prečo si mala potrebu napísať niečo tak detinské a smiešne. Každopádne, máš na to právo, ale ide o princíp...

      Delete
    2. zuzkazuzka, drží ťa ešte zlosť z nákupných maniačok? :(

      Delete
    3. Neviem, čo konkrétne Ti prišlo zlomyseľné na mojom komentári, ale nič zlomyseľné a rýpavé, ako si to napísala Ty, za tým nebolo. Nie každý má potrebu byť zlostný a útočný, v zlom si si to zobrala Ty sama. Ja iba vyjadrujem môj názor a tým to končí. Prajem krásny večer.

      Delete
    4. Apropo, ja som to napísala verejne, nepotrebujem sa skrývať za nejaké anonymy alebo iniciálky. :)

      Delete
    5. Dolcezuzka, tvoje kritiky sú všetko, len nie konštruktívne...

      Delete
  12. Sice mam asi trochu vlnitejsie vlasy, asi pred rokom som mala este vlasy do polky chrbta, ale chcela som kratke a odvtedy striedam rozne druhy mikada. Niektori su smutni ze som si vlasy vobec ostrihala, ale vacsina mi vravi ze uz ani nemam nechat dorast a nevedia si ma predstavit s dlhymi (co uz vlastne ani ja :D) . Pokial mas super kadernika umelca, urcite neolutujes ;))))

    ReplyDelete
  13. neuvěřitelně sexy mrtvá nevěsta!!! :)

    ReplyDelete
  14. Súhlasím s tým názorom o deckách na diskotékach, som rada, že nie som sama.

    ReplyDelete