Monday 20 January 2014

len v krátkosti.



Poznáte ten pocit, keď viete, že máte všetko, čo ste kedy chceli mať, a aj napriek tomu cítite, akoby vám niečo chýbalo? Akoby miniatúrny kúsok puzzle, ktorý neviete nájsť ani po hľadaní v tých najtemnejších zákutiach.  Povedala by som, do čerta s takýmito pocitmi! Nevšímajte si ich. Radšej sa tešte zo života, užívajte si, milujte a "náviďte". Žijeme predsa len raz a najmä maličkosti nám robia svet krásnym. Tak si ich začnite konečne všímať.
.)

Dnes je to na "dámu". Koniec koncov, tak sa cítim najlepšie. Dievčenské šaty, do vlasov perličky a úsmev k tomu. Nič viac mi k šťastiu nechýba. 












Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Styleup.sk (Steve Madden), Silonky: Bepon, Šaty: Persunmall, Vesta: H&M, Bunda: Reservedm Rukavice: Poľsko, Kožušinka: Vero Moda, Opasok: Taliansko, Kabelka: LaraBags


13 comments:

  1. ta vesta je otrasna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vsak ti ju nik nekaze nosit, lama.

      Delete
    2. a kto vravi, ze ju ma nosit?? aj podla mna skazila ten outfit

      Delete
    3. Pokoj, dámy. :) Máte právo na názor, každá a jedna. ;) Ja mám však tú vestu veľmi rada, páči sa mi a rada ju nosím. A v ten deň nebolo tak teplo, aby som si mohla obliecť iba bundičku. ;)

      Delete
    4. vyzerá to ako kabátik z dvoch materiálov, čo teraz veľmi letí :) mne sa to veľmi páči. Si nádherná, Ivanka.. hlavne s tým tvojim úsmevom :)

      Delete
    5. také se mi vesta moc nelíbí. Nehodí se to k sobě, ale ani to neposkytuje kontrast. Jinak ale super, miluju ty boty. Na módním pekle by tě za ně uklovaly a já tě za ně zbožňuju :D

      Delete
  2. :D ešte pred prečítaním príspevku mi napadlo slovo dáma :) Naozaj vyzeráš ako pravá dáma! :)

    pozývam ťa na môj blog a luxusnú giveaway: http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. Ivanka si nádherná. Inak kam si podávaš prihlášky? Myslím, že si príliš talentovaná na to, aby si zostala na Slovensku! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne za pochvalu. :) Rada by som sa dostala na Univerzitu Komenského do BA, na žurnalistiku. Dúfam, že sa mi to podarí. Je to môj primárny cieľ, dám si ešte nejaké poistky aj inam, no žurnalistika by sa mi pozdávala najviac. :)

      Delete
  4. Are these microfiber or cotton/wool tights?

    ReplyDelete
  5. Fantastic.It`s so nice. I like your bag, the gloves and fur in combination.

    ReplyDelete