Sunday 9 February 2014

cukrová vata.



Keď som videla v balíčku od Čačky.sk tieto náušnice, roztopilo sa mi srdce. Jemné a dievčenské, pastelových farieb, dokonalé v každom detaile! Sú to najkrajšie, čo sa mi za posledné týždne dostalo do rúk. Už na prvý pohľad som si ich obľúbila, pretože tak, ako sú jemné, sú zároveň i výrazné. Upútajú pozornosť bez toho, aby som sa o to snažila a sú maximálne variabilné. Ak ich skombinujem s výraznejším outiftom, perfektne ho doplnia, ak si oblečiem niečo jednoduché, zaručia, že outfit bude síce jednoduchý, no rozhodne nie obyčajný.
Celkovo, náušnice, náhrdelníky či čelenky mám veľmi rada a som názoru, že vedia outfit nielen doplniť, no môžu byť i jeho "nosníkom". Všetky kúsky, ktoré sú nejakým spôsobom iné, výraznejšie či neobyčajné, tie je môžem! Samozrejme, také tie "základné" doplnky typu hodinky, perlové náušničky či strieborný prstienok, tie majú tiež svoje čaro a musím povedať, že pre mňa osobne sa zväčša viažu s nejakou spomienkou či s človekom, od ktorého danú vec mám, preto majú pre mňa asi vyššiu citovú hodnotu.

Sukňu už poznáte. Resp. poznáte, ale nie tak úplne. Mám ružovú, malinovú a teraz mi do zbierky pribudla táto. To, že ich zbožňujem, ste už asi pochopili, vzhľadom na ich počet. (Kto si kúpi tri sukne toho istého strihu? No predsa ja! A ešte som neskončila...*-*) Nielenže sa veľmi dobre kombinujú s čímkoľvek, ich nosenie je viac než čarovné. Cítim sa ako princezná, je úžasne nadýchaná, točí sa "ostošesť" a nedokážem z nej spustiť oči. Už sa teším, ako ich všetky tri budem cez leto striedať napríklad aj v takejto kombinácii.
Pokiaľ by ste boli zvedaví, čo mám obuté, tak by som sa mala tváriť, že zvedaví nie ste a neodpovedať vám. No musím sa s vami podeliť o tento super pohodlný výmysel! Sú to, prosím pekne, jazdecké čižmy.  Nič pohodlnejšie, teplejšie a nepremokavejšie som na nohách doteraz nemala. Pochodila som v nich pred dvoma týždňami "celú" Bratislavu a vôbec ma neboleli nohy, čo sa mi stáva veľmi často (to bolenie nôh, myslím :)). Nepremoknú ani v mláke z kategórie "premočímtiajnechtynanohách" a keď bolo vonku zimnô, moje pršteky žiaden chlad necítili. A ak budem mať chuť, navlečiem si na nich čepsy a budem z nich mať "akožeoriginálčižmy". A keď ich okopem, čo sa mne stáva pomerne často, lebo som čaptoška, budem ich nosiť na kone.

Ako cukrová vata, ktorá sa lepí na prsty a rozčuluje vás, je príliš sladká a ružová, tak môže na vás dnes pôsobiť dnešný outfit. No (takmer) všetci predsa máme radi cukrovú vatu, i keď si to niekedy nepriznáme.










Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Kraemer.de, Pančuchy: Bepon, Sukňa: Ebay, Sveter: H&M, Kabelka: Bijou Brigitte, Vesta: Reserved, Sako: H&M, Čelenka: Primark, Náušnice: Čačky.sk

11 comments:

  1. joj mne sa tá sukňa na tebe tak páči a aj poškuľujem po takej tej smaragdovozelenej, či ako to nazvať, vo watchliste pol roka už, ale keď na sebe si to neviem vôbec predstaviť :/

    ReplyDelete
  2. si neskutočne krásna!;)a tie topánky sú úplne super, podobné si chcem už dlho kúpiť. vôbec som nevedela, že také sú vlastne aj jazdecké :D
    ja by som sukňu určite brala tyrkysovú!! :))

    ReplyDelete
  3. Och tá čelenka a náušnice sú krásne! a samozrejme aj sukňa :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. na to se nedá říct nic jiného než: Wow!!! Vypadá to božsky :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    ReplyDelete
  5. Ahoj Ivi, a zasiela ta stranka odkial mas boty aj na SVK? Dakujem :)

    ReplyDelete
  6. Vôbec to nie je presladené, je to krásne dievčenské :) Pristane ti to a tie sukničky sú také milé.

    http://blondava-potvora.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Príde mi to moc prekombinované :)

    ReplyDelete
  8. sundala bych kabelku a čelenku, jinak dokonalé! miluju tvůj styl psaní <3

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete