Saturday 8 February 2014

neklam a nezabúdaj.


Ľudia zvyknú zabúdať. Hovoria síce, že nie, ale všetci dobre vieme, že len klamú. A klamú asi tak často, ako zvyknú zabúdať. Zabúdajú najmä na veci, ktoré im nevyhovujú a ktoré by chceli zo svojho života vymazať. Tvária sa, že o nich v živote nepočuli a ak im ich náhodou pripomenieme, tvária sa prekvapene. No pokiaľ sú to také tie materiálne veci, ktoré mali kúpiť či urobiť, je to ešte fajn. (Fajn v zmysle, že to dokážeme "prekúsnuť".) Ale ak úmyselne zabudnú na ľudí, s ktorými niečo prežili, s ktorými trávili roky a bez ktorých si kedysi nevedeli predstaviť ani sekundu svojho života, už to také fajn nie je.
Zabúdanie je mrcha a tú my nepotrebujeme...

Ja som počas posledných dní na blog nezabudla. Len som mala menej času. Tá matika bola katastrofálna. Mala som ambície napísať ju na výbornú, no (nielen ja) budem rada, ak prejdem. (Kto nenadával na tohtoročné Abi z Mathe na GPDT-BS, tomu gratulujem. Bolo vás dokopy asi 5, z celkového počtu 50.)  Dva zadania z troch s parametrom a úlohy také, že som im tam mala chuť radšej napísať nejakú básničku. No nevadí. Život je plný prekvapení a ja budem dúfať, že z toho, čo som vypočítala, bude aspoň niečo správne. 
Inak mám v zálohe ešte 4 outfity z posledných týždňov, ktoré ste nevideli a najsamlepšiu sériu fotiek od Martina. Všetko má však svoj čas, tak ich budem pridávať postupne.

Majte pekný víkend. (: 






Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Bershka, Silonky: Bepon, Šaty: Second-hand (Zara), Košeľa: Gucci (vintage), Bunda: Bershka, Opasok: Primark, Kabelka: Second-hand, Hodinky: darček od Ježiška, Náušnice: Čačky.sk

Mimochodom, chystám sa na školský ples. Šaty som si objednávala cez Ebay a stáli ma neuveriteľných 35€! Keď si to porovnám s požičovňami šiat, ktoré u nás častokrát za požičanie pýtajú i 50€, zaplaví ma neuveriteľný pokoj...
Bol ti síce risk, lebo som nevedela, či mi šaty budú sedieť a či vôbec budú vyzerať tak, ako vyzerajú na fotke, no v tomto prípade to bol zisk. 
Výber je naozaj obrovský a ceny viaž než priaznivé. Pokiaľ niečo hľadám, vždy viem, že na Ebay to zoženiem. :D




12 comments:

  1. Krásne sú tie šaty, aj ja milujem eBay :)

    ReplyDelete
  2. ja neverím ! tie šaty sú úžasné :O :O !!!
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Ty šaty!!! Wow, wow, wow, skvělá koupě ;)

    ReplyDelete
  4. nádherné šaty!budeš určite kráľovná plesu :) a tie náušnice si idem hneď objednať :)

    ReplyDelete
  5. Plesové šaty jsou nádherné! Na oficiálních fotkách méně Photoshopu prosím, ty vyžehlené tvářičky jak z reklamy na Chanel jen kazí tvoji přirozenou krásu. A schválně se pak pochlub výsledky z té matiky, mám pocit, že lidé, kteří jsou nejvíc zhroucení a přesvědčení, že nic nezvládli, mají pak vždycky maximálně dvojku :-D

    ReplyDelete
  6. nedala by jsi prosím odkaz na ty šaty? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužiaľ ich už daný predajca nemá v ponuke. Ak si však zadáš "prom dress", určite ich niekde medzi tými stránkami nájdeš. ;)

      Delete
    2. jeee tak to je škoda, já jsem je právě hledala strašně dlouho a nenašla jsem je, což mě mrzí :)

      Delete
    3. děkuju :) můžu se ještě zeptat jsou bílé nebo růžové, já vidím bílou a ségra růžovou tak se nemůžeme shodnout a na ebayi jsem taky našla jen růžové, podívala by jsi se prosím jestli to jsou tyhle? Oni totiž na obrázku vypadají, že mají mnohem větší výstřih než máš na fotce ty a to bych nerada :), díky! http://www.ebay.com/itm/Stock-Hot-Evening-Party-Bridesmaid-Dress-Ball-Cocktail-Prom-Celeb-Gown-Size-6-16-/161172317894?pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item25869e66c6

      Delete
    4. áno, to sú oni! :) a sú ružové. sestra má lepší zrak :D
      výstrih je úplne v poriadku, myslím, že ti nebude jeho veľkosť/malosť vadiť. pre mňa je akurát.

      Delete
  7. šaty si měla opravdu nádherná, musela jsi být hvězda večera :) jsou opravdu krásný, udělala si dobře, žes to s nimi riskla :)

    ReplyDelete