Tuesday 4 March 2014

jarná nuda (a.k.a. spring nude).


Píšem od jazera hrochov  Wolfganga (Salzkammergut, St. Gilgen, Rakúsko). Užívam či "užívam" si tu jarné prázdniny a je mi tu fajn. Pôvodný zámer bol "lyžujeme celý týždeň, až nám nohy odpadnú", no akosi stále platí staré známe heslo: Človek mieni, pán Boh mení, tak nám to celkom nevychádza. Miesto celotýždňovej lyžovačky robíme všetko iné, len nie to, čo sme chceli. Keďže sa v nedeľu lyžovať kvôli počasiu nedalo, rozhodli sme sa pre wellness. (Pokiaľ by som to mala porovnať s našimi, ako napríklad Grand Hotel Praha vo Tatranskej Lomnici či Hotelom Permon na Podbánskom, možno by tie "naše" boli na tom i lepšie. Musím podotknúť, že to naše slovenské sťažovanie sa na úroveň služieb v našich domácich hoteloch a pod., absolútne nie je na mieste a pochádza asi z úst sťažovateľov, ktorí wellness nevideli ani len na obrázku, nieto ho ešte okúsili na vlastnej koži.) Bolo tam naozaj krásne, všetko čistučké, príjemný personál a bazén priamo na jazere ako bonus, no to, čo som u nás doteraz zažila, malo pre mňa väčší "wow" efekt. (Možno sa do toho pletie i nejaká tá národná hrdosť či čo, ale aj tak.) Včera sme si predsa len dali trochu "do tela" na svahoch Dachsteinu (Lyžovačka na jedničku! Keby sa spojili rakúske svahy a slovenské wellness, to by len bola lahoda. :D), no slnko vydržalo ani nie do poobedia, tak sme dnes museli opäť zmeniť plány a vymyslieť náhradu. Preto sme sa dnes prechádzali Salzburgom, ochutnávali vynikajúce koláčiky z miestnych cukrární a navštívili i pár obchodov. Uvidíme, čo prinesú ďalšie dni...
Musím však povedať, je tu naozaj krásne. Príroda, architektúra i obchodíky, k tomu skvelá lyžovačka a chutné jedlo. Pokiaľ ste niekedy rozmýšľali nad menším/väčším výletom, vrelo odporúčam. 
Školopovinní, kde ste trávili/trávite prázdniny vy? (:

Fotky sú z piatkového poobedia. Pohodlný a jednoduchý outfit do mesta, na nákupy či do školy. Mäkkučké lodičky v neutrálnej farbe, obľúbené tričko a BF džínsy. Jedinou nevýhodou je, že i najmenšie číslo nohavíc mi bolo v páse/bokoch trochu široké, tak nesedia "ako riť na šerbeľ", no priznám sa, pri tomto type nohavíc je mi to ukradnuté.  
Momentálne nosím miesto lodičiek "snehule" a sako som vymenila za športovú bundu. Pripájam i bonusovú "mimozemšťanovskú" fotku s úsmevom na prvú polovicu záberu a helmou na druhú.








Mimozemšťania útočia!


Minulý týždeň mi prišlo "prekvapko" od Avonu. Balíček plný pokladov obsahujúci nádhernú jemnú vôňu, 2 CC krémy, špirálu a 6!! rúžov mi vyčarili ešte väčší úsmev než na predchádzajúcej fotografii. (Najviac ma v pozitívnom slova zmysle prekvapilo to pedantné darčekové balenie. Cítila som sa ako oslávenec.)
O samotných produktoch v príspevkoch neskôr.


Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: New Look, Rifle: Reserved, Tričko: Orsay, Sako: Reserved, Kabelka: Bershka, Náramky: pozbieranéodvšadiaľ, Náhrdelník: Cropp Town, Náušnice: Kik, Ofina: Naničvlasy.sk



13 comments:

  1. asi ťa spapám aj s tou ofinkou! :-*.

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  2. Ta toto je TOP outfit, vsetky veci by som ti vyzliekla a zobrala ich :D vyeras tu kuzelne <3 !!!

    MiaLadyofBeauty

    ReplyDelete
  3. Konečně vypadáte jako skutečná živá ženská a ne jako umělá bárbína.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otvor si šampus na to a poriadne to osláv, trubka. Ale nikoho nezaujíma tvoje "konečně". Ukáž mi, kde vyzerala Iv ako bárbína?!

      Delete
    2. jarní hysterie? :-D

      Delete
  4. This outfit is awesome :3 you look very fresh here I love it :)

    ReplyDelete
  5. We, really love your blazer and your bag!!!
    What about following each other with gfc, bloglovin and facebook?
    Kisses
    Francy&Stef
    Chic With The Least
    Also on Facebook , Bloglovin’ and What I Wear

    ReplyDelete
  6. Jeansy by si mi viac páčili zahnuté :)

    ReplyDelete
  7. aká milá fifinka (ofinka), si v nej veľmi zlatá :-) mám rada Tvoje obrázky... sú vždy krásne...
    katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  8. Outfit je naprosto úžasný!!! A neskutečně se mi líbí i tvá barva vlasů a ta krásná ofina :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    ReplyDelete
  9. Krásny, ženský outfit! :)

    Vladies

    ReplyDelete
  10. este len zaciatok marca a ty mas topanky obute naboso? :)

    ReplyDelete